Νέες κυκλοφορίες Εκδόσεις Ίκαρος

Νέες κυκλοφορίες Εκδόσεις Ίκαρος
 

Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί

στην επιτυχημένη σειρά προσχολικών βιβλίων

με ήρωα τον Αρκουδάκο του Benji Davies

το βιβλίο Αρκουδάκος -  Οι πρώτες μου λέξεις.

Ένα βιβλίο μεγάλου σχήματος με υπέροχες εικόνες και αναδιπλούμενα μέρη, με περισσότερες από 500 λέξεις, ιδανικές για τις πρώτες εξερευνήσεις των μικρών μας φίλων, με τη σφραγίδα του βραβευμένου δημιουργού Benji Davies.

Benji Davies

Αρκουδάκος: Οι πρώτες μου λέξεις

(Bizzy Bear’s: Big Book of Words)

ΑΠΟΔΟΣΗ: Μαριλένα Πανουργιά

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Προσχολικά βιβλία

ISBN: 978-960-572-398-9

ΣΕΛΙΔΕΣ: 20

ΣΧΗΜΑ: 28 Χ 30 εκ.

ΕΞΩΦΥΛΛΟ: Σκληρό

ΤΙΜΗ: 15.90€ (περιλαμβάνει ΦΠΑ 6%)

ΒΑΡΟΣ: 895 γρ.

ΗΛΙΚΙΕΣ: από 1 έτους

Διαβάστε απόσπασμα του βιβλίου

Εξώφυλλο σε υψηλή ανάλυση

Με πολλά γνώριμα αντικείμενα, δέκα συναρπαστικές σκηνές και εκατοντάδες εικόνες, αυτό το βιβλίο θα παρακινήσει τους μικρούς αναγνώστες να μάθουν τις πρώτες τους λέξεις διασκεδάζοντας. Παράλληλα θα τους κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και θα γίνει η ιδανική αφορμή για να φτιάξουν τη δική τους μοναδική ιστορία.

Κάποιες από τις θεματικές του βιβλίου:

-Πόλη

-Σπίτι

-Ζωολογικός κήπος

-Φάρμα

-Διακοπές

-Αθλήματα

-Αριθμοί

 

Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί

το βιβλίο του John Hare, Εκδρομή στο Φεγγάρι.

Το βιβλίο, χωρίς λέξεις (silent book), του John Hare, είναι μια υπέροχη ιστορία- αφορμή για πολλές κουβέντες για την εξερεύνηση, το Φεγγάρι και όλων των ειδών τους εξωγήινους!

John Hare

Εκδρομή στο Φεγγάρι (Field Trip to the moon)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Εικονογραφημένο βιβλίο χωρίς λόγια

ISBN: 978-960-572-428-3

ΣΕΛΙΔΕΣ: 44

ΣΧΗΜΑ: 25 x 24,1 εκ.

ΕΞΩΦΥΛΛΟ: Σκληρό

ΤΙΜΗ: 12,90 € (περιλαμβάνει ΦΠΑ 6%)

ΗΛΙΚΙΕΣ: από 1 έτους

Διαβάστε απόσπασμα του βιβλίου

Εξώφυλλο σε υψηλή ανάλυση

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Είναι η μέρα της σχολικής εκδρομής και οι μαθητές είναι ενθουσιασμένοι που ταξιδεύουν με το κίτρινο διαστημικό λεωφορείο με προορισμό το Φεγγάρι!

Τα παιδιά φτάνουν έτοιμα για μια μέρα γεμάτη εξερεύνηση και ανακαλύψεις. Ένας μικρός αστροναύτης απομακρύνεται από την ομάδα για να ζωγραφίσει τη Γη από μακριά, και αποκοιμιέται. Ξυπνά και συνειδητοποιεί ότι οι φίλοι του του έφυγαν χωρίς αυτόν και βρίσκεται μόνος στο Φεγγάρι. Είναι, όμως, πραγματικά μόνος;

Οι σκηνές που ακολουθούν θα κάνουν κάθε παιδί, σε όλο τον κόσμο, να γελάσει με την ψυχή του!

Τιμήθηκε με το λογοτεχνικό βραβείο Pied Piper, ενώ ξεχώρισε ως το καλύτερο βιβλίο της χρονιάς (2019) από το School Library Journal, το Horn Book και το Bank Street.

"τα βιβλία χωρίς λόγια συνδυάζουν ιδιότητες που δεν διακρίνουν τα βιβλία με λόγια, όπως η μεγάλη προσαρμοστικότητα, δηλαδή το γεγονός πως μπορούν να ταιριάξουν σε όλους τους αναγνώστες και μάλιστα κάθε ηλικίας. Έπειτα η αμεσότητά τους-  δεν είναι τυχαίο που τα παιδιά θεωρούν αμέσως «δικό τους» και το γεγονός πως δεν υπάρχει «σωστό και λάθος» στην ερμηνεία του".

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.