Μάθετε στα παιδιά σας 20 αξίες της ζωής

Μάθετε στα παιδιά σας 20 αξίες της ζωής

Ποια μαμά δεν αναρωτήθηκε τι οφείλει να πρωτοδιδάξει στα παιδιά της;
Πόσες φορές, άραγε, η ίδια μητέρα αναρωτήθηκε τον τρόπο που πρέπει να μεταδώσει κάτι στο παιδί της και τον χρόνο που πρέπει να το κάνει; Και σίγουρα, δεν πρόκειται για προβληματισμούς που αφορούν αποκλειστικά τους γονείς αλλά και εκπαιδευτικούς και όλους όσους ασχολούνται και έρχονται σε επικοινωνία με τα παιδιά.

Δεν θυμάμαι καν πόσες φορές άκουσα εγώ η ίδια από τη μητέρα μου τη λέξη ''αξία''. Αυτή η λέξη που περικλείει στο νόημά της, τις σημαντικότερες έννοιες στη ζωή. Σεβασμός, Δικαιοσύνη, Ειλικρίνια, Συνεργασία, Ανεκτικότητα. Μόλις 5 αξίες από τις τόσες που έχουν να μάθουν τα παιδιά στη διάρκεια της ζωής τους.

Το βιβλίο ''Μάθετε στα παιδιά σας 20 αξίες της ζωής'' των εκδόσεων Άγκυρα, είναι αυτό ακριβώς το εγχειρίδιο που θα σε κατευθύνει και δεν θα σε αφήσει να πελαγώσεις, μέσα σε έναν ωκεανό πραγμάτων που πρέπει να μεταδώσεις στο παιδί.

 

 

Πολύχρωμη εικονογράφηση για κάθε σελίδα του βιβλίου, κείμενα μικρά και εξαιρετικά ευανάγνωστα που αναφέρονται σε 20 αξίες, σε ξεχωριστά κεφάλαια η καθεμία, με παραδείγματα, επισημάνσεις και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστείς και θα σου φανεί χρήσιμο στο δύσκολο έργο σου! Θα βρεις, ακόμη, εισαγωγικά κείμενα για το πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το βιβλίο και να το αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Το βιβλίο ''Μάθετε στα παιδιά σας 20 αξίες της ζωής'', των Εστέβε Πουχόλ Πονς και Ινέ Λουθ Γκονθάλεθ, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Άγκυρα, έχει συμπληρώσει ήδη τη 10η έκδοση, και μπορείς να το αναζητήσεις σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.