Ο πιο γλυκός «Λυποπόταμος» από την Ελληνοεκδοτική

Ο πιο γλυκός «Λυποπόταμος» από την Ελληνοεκδοτική

Έχεις ακούσει ποτέ για ένα ιπποπόταμο που κυκλοφορούσε με το μουτράκι του κατεβασμένο από την λύπη και ονομαζόταν λυποπόταμος; Αν όχι, χάνεις! Είναι ο πιο γλυκός, ο πιο όμορφος, ο πιο αγαπητός ιπποπόταμος του κόσμου και το παραμύθι της Λίνας Μουσιώνη είναι η καλύτερη αφορμή για να τον γνωρίσεις!

Μπορεί ο ιπποπόταμος, και πρωταγωνιστής της ιστορίας, να είναι μικρός ωστόσο από τώρα ψάχνει να βρει το μυστικό της χαράς και της αληθινής ομορφιάς. Και φαίνεται πως αυτό το ψάξιμο κρύβει λίγη παραπάνω στεναχώρια και είναι ένας, αναμφίβολα, δύσκολος και σημαντικός αγώνας!

Η Λίνα Μουσιώνη γράφει ένα εξαιρετικά συναρπαστικό παραμύθι για όλα τα παιδιά που αγωνίζονται να αγαπήσουν τον εαυτό τους αλλά ακόμη δεν ξέρουν τον τρόπο. Και αυτόν ακριβώς τον τρόπο πρέπει διακριτικά να τους δείξουμε εμείς και να τους δώσουμε όλα τα εφόδια για να τον διαβούν μέχρι το τέλος του!

Εξίσου εξαιρετική και η εικονογράφηση της Βανέσσας Ιωάννου που δημιουργεί περίτεχνα και χρωματιστά κολάζ με τα πιο ευφάνταστα μοτίβα και χρώματα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κυκλοφορεί από την Ελληνοεκδοτική και μπορείς να το βρεις εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.