Είδαμε την παράσταση «Η Αλίκη είχε αρχίσει να βαριέται έτσι που καθόταν επάνω στο χορτάρι...»

Είδαμε την παράσταση «Η Αλίκη είχε αρχίσει να βαριέται έτσι που καθόταν επάνω στο χορτάρι...»

Η θεατρική ομάδα «Τσόκαρα» έχει δημιουργήσει το πιο παραμυθένιο και «αλλόκοτο» σκηνικό, στη μικρή και ζεστή σκηνή του Κινητήρα. Μια θεατρική παράσταση εμπνευσμένη από τον Λουίς Κάρολ και την δική του Αλίκη, γεμάτη συναίσθημα, αθωότητα και φαντασία. Το παράλογο και η πραγματικότητα βρίσκονται σε μία συνεχή «διαμάχη», όσο η Αλίκη προσπαθεί να βρει το δικό της δρόμο.

Το λιτό, μαύρο σκηνικό και οι εξαιρετικές κατασκευές που το πλαισιώνουν, ενισχύουν το φαντασιακό ταξίδι των μικρών και  μεγάλων θεατών, ενώ στοιχεία του σωματικού θεάτρου, δίνουν την δική τους διαφορετική νότα στην παράσταση.

Η παράσταση αποτελεί ένα μαγευτικό ταξίδι στο χώρο της φαντασίας και του παραμυθιού για τους ανήλικους θεατές, ενώ στους λίγο μεγαλύτερους, προσφέρει μια εξίσου γοητευτική και αναγκαία υπενθύμιση της χαμένης(;) παιδικότητας!

 

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.