Καλοκαιρινό τμήμα «Παιχνίδι με τις Τέχνες»

Καλοκαιρινό τμήμα «Παιχνίδι με τις Τέχνες»

Η Συμμορία του Ήλιου το φετινό καλοκαίρι ανοίγει την αγκαλιά της στους μικρούς της φίλους (4 έως 8 ετών) για να παίξουν με τις τέχνες, σε ένα πρόγραμμα τεσσάρων εβδομάδων ειδικά διαμορφωμένο.

Οι μικροί φίλοι θα περάσουν ευχάριστα και ξέγνοιαστα στα καλοκαιρινά σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού, ζωγραφικής, χειροτεχνίας και κατασκευών, χορού, γυμναστικής, γιόγκα για παιδιά και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες,  ανακαλύπτοντας τη μαγεία των τεχνών.

Το πρόγραμμά χωρίζεται σε τέσσερις κύκλους με διαφορετικές θεματικές ανά εβδομάδα. Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε έναν, στους δύο, στους τρεις ή και τέσσερις Κύκλους του προγράμματος.

Ένα καλοκαίρι γεμάτο εκπλήξεις και διασκέδαση με πρωταγωνιστές τα παιδιά.

Α’ Κύκλος 18-22 Ιουνίου: Μία μικρή μικρή κοινωνία
Μέσα από παιχνίδια και δραστηριότητες μαθαίνουμε να επικοινωνούμε, να εκφραζόμαστε μεταξύ μας και να ζούμε αρμονικά σαν μία ομάδα.

Β’ Κύκλος 25-29 Ιουνίου: Αγαπώ τον εαυτό μου και το περιβάλλον
Ανακαλύπτουμε τον κόσμο των συναισθημάτων, ονομάζουμε τις ανάγκες μας, μαθαίνουμε πώς να φροντίζουμε το σώμα μας αλλά και το περιβάλλον στο οποίο ανήκουμε.

Γ’ Κύκλος 2-6 Ιουλίου: Ταξιδεύοντας στον Κόσμο
Μαθαίνουμε τον πολιτισμό και έθιμα από άλλους λαούς. Αγαπάμε τη διαφορετικότητά μας.

Δ’ Κύκλος 9-13 Ιουλίου: Καλοκαίρι στην Ελλάδα 
Κάνουμε μία περιήγηση στις ομορφιές της Ελλάδας μέσα από ποτάμια, λίμνες και θάλασσες φτάνοντας στο βουνό των Κενταύρων.

Σχεδιασμός προγράμματος: Μελίνα Σκούφου – Λιάνα Σταυρουλάκη

Κόστος:

75 ευρώ / μία εβδομάδα

140 ευρώ / δύο εβδομάδες

200 ευρώ / τρεις εβδομάδες

250 ευρώ / τέσσερις εβδομάδες

Σε αδέρφια προσφέρεται έκπτωση 10 %.

Πότε: Α’ Κύκλος 18-22 Ιουνίου / Β’ Κύκλος 25-29 Ιουνίου / Γ΄Κύκλος 2-6 Ιουλίου / Δ’ Κύκλος 9-13 Ιουλίου 2018.

Ώρες: 8.00 π.μ. – 13.00 μ.μ.

Πού: Στη Συμμορία του Ήλιου, Δημοφώντος 136, Άνω Πετράλωνα, Αθήνα.

Πληροφορίες-εγγραφές: 6974828873

*Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι 11 Μάη και η κράτηση θέσης γίνεται με προκαταβολή του 50% του συνολικού ποσού ως 20 Μάη.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.