Καλοκαιρινό camp στην Τεχνόπολη | 4 εβδομάδες - 4 θεματικές

Φέτος το καλοκαίρι οι μικροί Αθηναίοι ξαναδίνουν ραντεβού στην Τεχνόπολη, σε ένα δροσερό, καλοκαιρινό camp για παιδιά 6-12 ετών. Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο από τους έμπειρους μουσειοπαιδαγωγούς του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου, σε συνεργασία με το εργαστήριο παραστατικών τεχνών Artfygio.

Στο Summer Camp, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να μάθουν, να διασκεδάσουν, να κάνουν νέους φίλους ενώ όποια κι αν είναι η κλίση τους σίγουρα θα βρουν αυτό που τους ταιριάζει σε ένα συναρπαστικό πρόγραμμα 4 εβδομάδων, με διαφορετική θεματική η καθεμία.

Την 1η εβδομάδα του Summer Camp (18-22 Ιουνίου), με μπάλες, κορίνες, κρίκους, μονοποδήλατα και όχι μόνο, τα παιδιά θα ανακαλύψουν την τέχνη των ζογκλέρ, της επιδέξιας χρήσης αντικειμένων και της ισορροπίας και θα ταξιδέψουν στον θαυμαστό κόσμο του τσίρκο.

Τη 2η εβδομάδα (25-29 Ιουνίου), θα αγγίξουν πρώτες ύλες, μέταλλα, ξύλο και διαφορετικά υλικά, θα πειραματιστούν με μικτές τεχνικές και νέους τρόπους έκφρασης, θα ζωγραφίσουν με μπογιές και σπρέι και θα φτιάξουν με τα χέρια τους κάθε λογής κατασκευές.

Την 3η εβδομάδα (2-6 Ιουλίου), θα ανακαλύψουν με τον πιο δημιουργικό τρόπο τις νέες τεχνολογίες της σύγχρονης εποχής, δίνοντας ζωή στις δικές τους ρομποτικές κατασκευές. Επιπλέον, θα συμμετέχουν σε μια διασκεδαστική, διαδραστική παράσταση που θα παρουσιάσει η Ομάδα Θεάτρου Δον Κιχώτες όπου... σε μια χώρα μακρινή με ρομπότ και μηχανές, σε μια άγνωστη θάλασσα, θα συναντηθούν δύο καράβια πειρατικά. Δύο καράβια, δύο σεντούκια και πολλά… βρακιά!

Η 4η εβδομάδα (9-13 Ιουλίου) θα είναι «Τεχνό… πολύ!». Τα παιδιά θα ζήσουν όλα όσα συμβαίνουν στον πιο ζωντανό πολυχώρο πολιτισμού της πόλης: φεστιβάλ, μουσικές συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, ραδιοφωνικές εκπομπές, εκπαιδευτικά προγράμματα του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να διοργανώσουν τις δικές τους εκδηλώσεις και να τις παρουσιάσουν στο κοινό. Επίσης, η σούπερ συναρπαστική ξενάγηση «Ένας ποντικός τρύπωσε στο Γκάζι», βασισμένη στην τεχνική του museum theatre, έρχεται για πρώτη φορά στο Summer Camp. Τα παιδιά θα φορέσουν τα μουστάκια τους, θα μεταμορφωθούν για λίγο σε μικρά τρωκτικά και θα τρυπώσουν μαζί με τον Ορέστη τον ποντικό σε κάθε κρυφή γωνιά του παλιού εργοστασίου φωταερίου. Τέλος, Θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα ταξιδέψουν με τη φωνή και το σώμα, στον κόσμο της πολυφωνίας και των παραδοσιακών ρυθμών της Δυτικής Αφρικής, μέσα από ένα πολύ ιδιαίτερο εργαστήριο μουσικής και κίνησης, με εισηγητή τον ηθοποιό και μουσικό Μιχάλη Αφολαγιάν.

Και φυσικά, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να σκαρφαλώσουν και να ισορροπήσουν στις αιωρούμενες γέφυρες, την τσουλήθρα-τούνελ και τα παρατηρητήριά του SkyWalk, του υπερσύγχρονο, πιστοποιημένου και απόλυτα ασφαλούς action park της Τεχνόπολης.

* Διάρκεια: 18 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου 2018
* Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα και των τεσσάρων εβδομάδων.
* Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ ή καλέστε στο 213 0109325.
* Κρατήσεις θέσεων: Από Δευτέρα 21 Μαΐου 2018
* Κόστος/εβδομάδα: €120  (ειδικά πακέτα εκπτώσεων στα αδέρφια ή στην περίπτωση συμμετοχής σε περισσότερες από μία εβδομάδες).
* Παρέχεται καθημερινά δεκατιανό και μεσημεριανό γεύμα εγκεκριμένο από παιδίατρο.

* Κρατήσεις & Πληροφορίες: Τηλ.: 2130109325, 2130109300 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 11.00-16.00)
E-mail: gasmuseum@athens-technopolis.gr 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.