Κάλεσμα για συμμετοχές στη διαδικτυακή έκθεση «Μένουμε Δημιουργικοί»

Κάλεσμα για συμμετοχές στη διαδικτυακή έκθεση «Μένουμε Δημιουργικοί»

Το Δίκτυο Εικαστικών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Σύρου, μας προσκαλεί να λάβουμε συμμετοχή στη διαδικτυακή έκθεση «Μένουμε Δημιουργικοί».

Κάθε πρωί το Δίκτυο Εικαστικών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Σύρου θα ανακοινώνει ένα θέμα. Παιδιά από όλο τον κόσμο ζωγραφίζουν με ό,τι υλικά θέλουν το θέμα αυτό. Δημιουργούμε κάθε μέρα μια νέα διαδικτυακή έκθεση στη σελίδα του ΔΕΕΠΣ. Όλα τα παιδιά θα μπορούν να μοιραστούν και να δουν τις ζωγραφιές των άλλων παιδιών!

Οδηγίες για τους γονείς: Εξηγούμε στα παιδιά το θέμα μας και τους δίνουμε άφθονο χρόνο, χώρο και υλικά, φωτογραφίζουμε τη ζωγραφιά του παιδιού μας και τη στέλνουμε στο deepsyros@gmail.com ή στο FB.
Η ζωγραφιά επάνω να περιέχει το μικρό του όνομα, την ηλικία και την περιοχή που μένει (π.χ. Σύρος, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Παρίσι), στο τέλος της ημέρα δείχνουμε στα παιδιά την έκθεση στη σελίδα στο FB!

http://www.deeps.gr/

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.