Ιστορίες για φίλους... και τη νέα χρονιά!

Ιστορίες για φίλους... και τη νέα χρονιά!

Οι Ιστορίες για φίλους συνεχίζονται και τη νέα χρονιά! Δεν είναι λίγο να βλέπεις φίλη σου στο σανίδι, επί τω έργω και μάλιστα ένα έργο που της πάει και το κάνει καλά! Για να είμαστε ακόμα πιο αντικειμενικοί πήγαμε κομπανία, εγώ-η φίλη, η Κατερίνα-η παιδαγωγός και ο μικρούλης Πέτρος που τον αφορούσε και άμεσα η παράσταση. Άλλο βέβαια που εμείς συγκινηθήκαμε και το δάκρυ έτρεχε κορόμηλο και μας κοίταζε το παιδί και δεν κατανοούσε!
Η θεατρική εταιρεία Μποέμ, εργάστηκε έχοντας ως βασικό άξονα τη φιλία δύο παιδιών, δύο κοριτσιών που τα παρακολουθούμε σε διάφορες στιγές και χρόνια της ζωής τους. Παράλληλα, με βοηθό τη φαντασία, έρχονται μπροστά μας και άλλες διάσημες φιλίες, αυτή του Δάμωνα και του Φιντία, του Μικρού Πρίγκιπα και της Αλεπούς αλλά και του Μάγκα από τον μοναδικό κόσμο της Πηνελόπης Δέλτα. Συγκινητική και ευρηματική η παράσταση, δίνει αφορμή για συζήτηση με το γονιό ή τον εκπαιδευτικό, με ατάκες, χιούμορ, έξυπνη χρήση διαφόρων τεχνικών, συγχρονισμό, χορό, γρήγορη εναλλαγή ρόλων που σε παρασύρει, με διάρκεια τόση όση πρέπει ώστε να μην κουράσει τους μικρούς μας θεατές, νοήματα για μικρούς αλλά και μεγάλους που θα νοσταλγήσουν φιλίες, μαθητικά χρόνια, ξεγνοιασιά και σίγουρα θα σφίξουν το χέρι του φιλου που κάθεται δίπλα τους γιατί...κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια! Τα σκηνικά έχουν δημιουργηθεί με απλά υλικά και δίνουν ιδέες και για στολισμό τάξεων, ο μικρός ενθουσιάστηκε, εμείς κάναμε τους κλαψίγελους και δηλώνουμε πως..και οι τρεις ήταν υπέροχες!

«Φίλος είναι αυτός, που όσα χρόνια κι’ αν περάσουν, θα γελάτε με τα ίδια αστεία.»          

Περισσότερα για την παράσταση εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.