«Γεια σου Νίντζα»! Οι περιπέτειες του αγαπημένου ήρωα στο Netflix από τις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα

«Γεια σου Νίντζα»! Οι περιπέτειες του αγαπημένου ήρωα στο Netflix από τις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα

Είστε έτοιμοι για περιπέτεια; Για σκανταλιές; Μήπως για σάντουιτς;

Ακολουθήστε έναν πανέξυπνο νίντζα,ο οποίος είναι πρόθυμος να μοιραστεί τη μέρα του(αλλά όχι το φαγητό του) με τους φανατικούς φίλους της τηλεοπτικής σειράς σε όλο τον κόσμο.

Οι Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα παρουσιάζουν στα ελληνικά το album «Γεια σου, Νίντζα». Στις σελίδες του οι μικροί μας φίλοι θα παρακολουθήσουν πώς περνούν τη μέρα τους οι νίντζα. Θα ακολουθήσουν τον αγαπημένο ήρωα σε περιπέτειες, θα ανακαλύψουν τις δυνάμεις του και θα γνωρίσουν τους φίλους του.

Ο πλέον αναγνωρισμένος παγκοσμίως σχετικά με τους νίντζα N.D. Wilson και ο λάτρης των περιπετειών των νίντζα Forrest Dickison δημιούργησαν ένα παιδικό album με κατανοητά στιχάκια και πολύχρωμη εικονογράφηση. Παιχνίδια και δράση θα σας συναρπάσουν και στο τέλος κουρασμένοι θα πάτε για ύπνο γιατί «Ύπνο χρειάζονται οι φοβεροί. Αύριο να είναι οι πιο δυνατοί!»

Adventure and bedtime story, λοιπόν. Why not?

Ακολουθήστε τον και απολαύστε μια ανεπανάληπτη μέρα δράσης!

 

Για παραγγελίες πατήστε εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.