Φτιάξτε το γούρι της χρονιάς | Διαδικτυακό εργαστήρι από το Μουσείο Γουλανδρή

Φτιάξτε το γούρι της χρονιάς | Διαδικτυακό εργαστήρι από το Μουσείο Γουλανδρή

Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας δημιούργησε με πολλή φροντίδα για τα παιδιά, τη νέα ενότητα e-Create.

Τα παιδιά, σε όποια γωνιά της χώρας και αν βρίσκονται, με το e-Create θα έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν μέσα από τη δική τους καλλιτεχνική ματιά, δημιουργώντας δικά τους έργα, με υλικά φυσικά και ανακυκλώσιμα.

Ακολουθώνταε τις οδηγίες που παρέχονται με φωτογραφίες και βίντεο, θα αναδείξουν με έμπνευση και φαντασία το ταλέντο τους στη χειροτεχνία. Κάθε έργο θα είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο, αφού θα φέρει την προσωπική καλλιτεχνική σφραγίδα κάθε παιδιού. 

Τα παιδιά μπορούν να στείλουν τη δημιουργία τους στο e-mail: sofia@gnhm.gr ή στον λογαριασμό του Μουσείου στο Instagram ώστε να αναρτηθεί δημοσίως!

Στο εργαστήρι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΟΥΡΙ – ΡΟΔΙ ΑΠΟ ΠΗΛΟ, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν το δικό τους γούρι για τη νέα χρονιά: ένα ρόδι από πηλό.  

Για να συνδεθείτε με την Κατηγορία e-Create και να παρακολουθήσετε το βίντεο και όλες τις σχετικές οδηγίες, κάντε κλικ ΕΔΩ

* Η Ενότητα e-Create, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Καλλιτεχνικού τμήματος, των Εκπαιδευτικών τμημάτων Φυσικής Ιστορίας και Κέντρου ΓΑΙΑ, καθώς και του Τμήματος Marketing και Επικοινωνίας του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.