«Φουρνίζω με τη μαμά» και τις Εκδόσεις Ψυχογιός!

«Φουρνίζω με τη μαμά» και τις Εκδόσεις Ψυχογιός!

Ως παιδαγωγός που δουλεύω καθημερινά με παιδιά, μπορώ να επιβεβαιώσω με απόλυτη σιγουριά για την ευχαρίστηση με την οποία αντιμετωπίζουν, σε κάθε ηλικία, την διαδικασία της μαγειρικής!

Μυρίζουν, γεύονται, μαθαίνουν να υπολογίζουν και να μετρούν, μαθαίνουν να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους, γνωρίζουν στοιχεία για τη σωστή διατροφή, αγαπούν το υγιεινό φαγητό και μπορώ να συνεχίσω πολύ ακόμη μέχρι να ολοκληρώσω με όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους η μαγειρική είναι μια εξαιρετικά σημαντική διαδικασία!

Κρατώντας το βιβλίο «Φουρνίζω με τη μαμά μου» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, σκέφτηκα πόσες είναι οι φορές που έχουμε αφήσει τα παιδιά μόνα τους να εμπνευστούν από τα υλικά, να ανοίξουν το ψυγείο, τα ντουλάπια και εμείς να είμαστε δίπλα τους για όλα όσα αδυνατούν, λόγω ηλικίας, να κάνουν μόνα τους. 

Το βιβλίο αυτό, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να περάσει κάθε γονιός χρόνο με το παιδί του σε ένα άκρως αγαπημένο και ''ζεστό'' χώρο του σπιτιού, αυτό της κουζίνας, όπου θα συνεργαστούν, θα πειραματιστούν, θα μάθουν και στο τέλος, θα γευτούν τις ολόδικές τους δημιουργίες!

Πληροφορίες για τα εργαλεία, το σωστό ζύγισμα και μέτρημα που περιλαμβάνονται στις πρώτες σελίδες του βιβλίου θα βοηθήσουν μικρούς και μεγάλους με την αναγκαία εξοικείωση και οι πεντανόστιμες συνταγές για κέικ, ζύμες, μπισκότα και ψωμί, θα απογειώσουν το τελικό αποτέλεσμα!

Τι περιμένετε λοιπόν; Μπείτε στην κουζίνα και αφεθείτε για μια φορά σε μια διασκεδαστική μαγειρική διαδικασία παρέα με κάποιο μικρό μπόμπιρα, χωρίς να σκεφτείτε το αλεύρι στο πάτωμα ή τη ζύμη που κόλλησε στο ντουλάπι! Αυτά αφήστε τα για μετά... :)

Καλή μας όρεξη!

 

Το βιβλίο «Φουρνίζω με τη μαμά» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και μπορείς να το βρεις εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.