Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη

Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη

Μακάρι η λέξη πόλεμος να συνόδευε μόνο τις λέξεις κουραμπιές και μελομακάρονο. Και μακάρι όλα τα παραμύθια να σου αφήνουν μια διάχυτη γλύκα μόλις τα τελειώσεις.

Ο Κυριάκος Χαρίτος γράφει ένα παιδικό βιβλίο, στο οποίο οι ήρωες είναι ταυτόχρονα και οι πιο αγαπητές, χριστουγεννιάτικες συνήθειες! Στρατιές κουραμπιέδων και μελομακάρονων αντεπιτίθενται, με αρχηγούς τον Κόμη Μελομακαρόνη και τον Φον Κουραμπιέ, τα στρατόπεδα γεμίζουν άχνη, ξεχειλίζουν από μέλι και όλα αυτά για μια θέση στα ζαχαροπλαστεία, λίγο πριν από τη μεγάλη μέρα!

 

 

Τι γίνεται όμως όταν ο μόνος τρόπος για να σωθείς είναι να αποδεχτείς τον διπλανό σου και άλλοτε παντοτινό εχθρό σου;

Το βιβλίο ‘’Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη’’ έχει βραβευτεί με το Βραβείο Εικονογράφησης του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου 2010 και συνοδεύεται από  CD με την αφήγηση και άλλα παραμύθια.

Κυκλοφορεί από τις Eκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο και τις εκδηλώσεις που το συνοδεύουν εδώ.

 

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.