Φαντάσου τι κρύβει το λυχνάρι! | Στείλτε τις ζωγραφιές σας μέχρι 28 Φεβρουαρίου!

Φαντάσου τι κρύβει το λυχνάρι! | Στείλτε τις ζωγραφιές σας μέχρι 28 Φεβρουαρίου!

Mέχρι τις 28 Φεβρουαρίου συνεχίζεται ο παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής του  Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης για παιδιά  4-12 χρονών.

Παιδιά, έχετε ακόμα λίγες μέρες για να απογειώσετε με τις ιδέες σας. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει ώστε να συμμετέχετε σε μια μοναδική έκθεση με καλλιτέχνες εσάς!

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καλεί τους μικρούς του φίλους -παιδιά προσχολικής ηλικίας και όλων των τάξεων του δημοτικού- να πάρουν μέρος στο φετινό διαγωνισμό ζωγραφικής με τίτλο  «Φαντάσου τι κρύβει το λυχνάρι!». Ο διαγωνισμός διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά, ενώ ο περσινός διαγωνισμός συγκέντρωσε 15.000 συμμετοχές! Πρωταγωνιστής φέτος είναι ένα πήλινο λυχνάρι, αντικείμενο φωτισμού του 1ου αιώνα μ.Χ. που εκτίθεται στον 2ο όροφο του Μουσείου στο πλαίσιο της έκθεσης «Αρχαία Ελληνική Τέχνη-Μια ιστορία με εικόνες».

Για περισσότερες πληροφορίες και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, δείτε εδώ. Για πρώτη φορά, τρεις νικητές από κάθε τάξη, από το προνήπιο μέχρι την 6η Δημοτικού και από τα ειδικά σχολεία, θα κερδίσουν το Cycladic Art Box!

* Τα έργα πρέπει να σταλούν ή να παραδοθούν έως την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου!
* Πληροφορίες:  εδώ | T: 210 7228321-3 | www.cycladic.gr 

 

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.