«Έτσι αισθάνομαι» από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

«Έτσι αισθάνομαι» από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

Είναι πολύ ωραία να μπορείς να μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου, όποια και αν είναι αυτά!

Με αφορμή τι βιβλίο «Έτσι αισθάνομαι» του Christopher Silas Neal σκέφτηκα πόσες φορές, ασυνείδητα, οι ενήλικες φορτώνουν με ένα ασήκωτο βάρος τα παιδιά, λέγοντάς τους πως είναι η χαρά της ζωής τους, μεταφέροντάς τους την προσμονή των ίδιων να τα βλέπουν πάντοτε ευτυχισμένα και χαρούμενα.  Και είναι αλήθεια! Τα παιδιά θα είναι πάντοτε η χαρά της ζωής και οι γονείς θα εύχονται από την καρδιά τους να είναι πάντοτε χαρούμενα. 

Μόνο που όσο μεγαλώνουμε, ερχόμαστε αντιμέτωποι με συνεχόμενες δυσκολίες, αποτυχίες, ήττες, νιώθουμε θυμό, στεναχώρια, αδυναμία. Πόσο σημαντικό είναι λοιπόν, να μάθουμε στα παιδιά μας πως όλα αυτά τα συναισθήματα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ίδιας της ζωής και τίποτα από όλα αυτά δεν στερεί την πραγματική απόλαυσή της.

Το βιβλίο «Έτσι αισθάνομαι», αποκαλύπτει την φυσικότητα όλων των συναισθημάτων, αποκαλύπτει τον υπέροχο κόσμο όλων αυτών των ετερόκλητων αισθήσεων που μπορεί να βιώσει ένα παιδί και κάθε άνθρωπος και μάλιστα, να μπορεί να τα μοιραστεί χωρίς ενοχές και φόβο.Ο Christopher Silas Neal γράφει ένα εξαιρετικά απλό βιβλίο για τα πιο μεγάλα συναισθήματα! 

 

 

Το βιβλίο «Έτσι αισθάνομαι» του Christopher Silas Neal, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος και μπορείς να το βρεις εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.