Ένα σχολείο να μας χωράει όλους | animation από το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Ένα σχολείο να μας χωράει όλους | animation από το  Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού

“Κι επειδή; Εγώ θα προχωράω μέχρι να βρω!” 
“‘Ελα μαζί μου! Είναι δικαίωμά σου να πας σχολείο!”   

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού έχει την τιμή και τη χαρά να μας παρουσιάσει τη μικρού μήκους stop motion animation ταινία με τίτλο «Ένα σχολείο να μας χωράει όλους» με θέμα το δικαίωμα στην εκπαίδευση.  

Οι χαρακτήρες και οι διάλογοι γράφτηκαν από τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής και τεχνικής stop motion animation στο πλαίσιο του προγράμματος «Είμαστε και εμείς εδώ», με τη χρηματοδότηση του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση και του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Αθηναίων και την υποστήριξη της Lego.

Σκοπός του προγράμματος είναι να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και το ευρύτερο κοινό στο θέμα της τήρησης των δικαιωμάτων των παιδιών.  
 


* Οι σκέψεις και τα σχόλιά μας κάνουν τις δράσεις του Δικτύου καλύτερες. Μπορούμε να τα μοιραστουμε συμπληρώνοντας αυτό το ερωτηματολόγιο.  

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.