Ένα σποράκι καρπουζιού!

Ένα σποράκι καρπουζιού!

Αρκούν 100+3 λέξεις για να κάνουν ένα παιδικό βιβλίο διασκεδαστικό και ενδιαφέρον; Με σιγουριά σου λέω πως ναι! 

Ένας κροκόδειλος-πρωταγωνιστής, ένα καρπούζι και ένα σποράκι, από αυτά τα ατίθασα, μικρά, μαύρα που δεν λένε να ξεκολλήσουν με τίποτα όσο και αν τα σπρώχνεις με το πιρούνι!

 

Ο Greg Pizzoli (απόδοση: Θεόφιλος Μπαχτσεβάνης) γράφει ένα παιδικό βιβλίο και χρησιμοποιεί αυτές τις λέξεις που χρειάζονται για να κάνουν κάθε μικρό αναγνώστη να γελάσει με την ψυχή του (να ξέρεις πως έχουμε μαρτυρίες ότι πολλοί το διασκέδασαν μέχρι δακρύων!!). Η εικονογράφηση του βιβλίου βασίζεται σε 4 μόνο χρώματα, είναι από τις πιο λιτές που έχουμε δει τελευταία και παρόλα αυτά, είναι από αυτές τις λίγες, εξαιρετικές δουλειές που επιτείνουν την εμμονή μου να κόβω σελίδες παιδικών βιβλίων και να τις κρεμάω στους τοίχους, όσο και αν αντιστέκομαι!

Είναι σημαντικό να ξέρεις πως το βιβλίο ανοίγει, από την πρώτη σελίδα ακόμη, την όρεξη για καρπούζι, γι'αυτό θα είναι μια καλή ιδέα να σου βρίσκεται ένα κομμάτι στο ψυγείο. Όμως προσοχή στα σποράκια!

 

Το βιβλίο «Ένα σποράκι καρπουζιού» του Greg Pizzoli, κυκλοφορεί στην Αμερική και τον Καναδά για λογαριασμό της Disney.

Οι Εκδόσεις Νεφέλη και ο Θεόφιλος Μπαχτσεβάνης κάνουν την ελληνική απόδοση του βιβλίου και μπορείς να το βρεις εδώ.

Μπορείς να δεις όλα τα παιδικά εικονογραφημένα βιβλία των εκδόσεων στην σελίδα του Τσαλαπετεινού και να μάθεις περισσότερα για τα βιβλία, εδώ

*Σημαντική σημείωση: Τα παιδικά βιβλία τυπώνονται στην Ελλάδα, σε χαρτί από βιώσιμα δάση, βιοδιασπώμενο, με ουδέτερο pH και λευκασμένο χωρίς χλώριο. 

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.