Κέρδισε το βιβλίο: «Τι θα φάω στο σχολείο μαμά;»

Κέρδισε το βιβλίο: «Τι θα φάω στο σχολείο μαμά;»

Για να κερδίσεις το βιβλίο, μπες στην σελίδα μας στο facebook και πάρε μέρος στον διαγωνισμό!

Η Θέμις Καρδιόλακα γράφει το βιβλίο «Τι θα φάω στο σχολείο μαμά;» και καταφέρνει να δώσει βαθιές ανάσες στους απανταχού γονείς!

Ναι, δεν είναι εύκολο να έχεις πάντα μία έξυπνη, εύκολη και γρήγορη λύση για το σνακ της επόμενης μέρας, ούτε να εφευρίσκεις πάντα τρόπους να κάνεις το φαγητό των παιδιών πιο ενδιαφέρον ώστε να είσαι σίγουρη ότι θα το προτιμήσουν από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στο κυλικείο και στην σχολική αυλή.

Ταπεράκια μπλε, ροζ και κίτρινα γεμίζουν την μαθητική τσάντα αλλά παραδεχτείτε το, αν αυτό που εμπεριέχουν μέσα δεν είναι αρκετά δελεαστικό και νόστιμο, μπορεί να επιστραφεί σχεδόν ανέγκιχτο μετά από μερικές ώρες!

Σε αυτό το βιβλίο θα βρεις μερικές πραγματικά νόστιμες συνταγές (σε διάστημα μίας εβδομάδας έχουμε δοκιμάσει τουλάχιστον 9 διαφορετικές), απλές, γρήγορες και υγιεινές που είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να μην πονοκεφαλιάσεις ξανά μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς! 

*Ας σημειωθεί παρακαλώ ότι ο τίτλος του βιβλίου είναι άκρως «παραπλανητικός»! Όσο μπορεί να βοηθήσει αυτό το βιβλίο τις μαμάδες (εχμ, και τους μπαμπάδες!) για την καθημερινή προετοιμασία του σνακ, άλλο τόσο μπορεί να βοηθήσει όλους εμάς, που η μέρα μας βρίσκει να περιπλανιόμαστε στους δρόμους αυτής της πόλης μεταξύ ραντεβού, καφέ, γραφείου και όπου αλλού! Άλλωστε το «ταπεράκι» έχει κάνει ένα άκρως δυναμικό come back (ευτυχώς!) στις τσάντες μικρών και μεγάλων!

 

 

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.