«Ο Αντίλ έχει πατρίδα» από την Ελληνοεκδοτική

«Ο Αντίλ έχει πατρίδα» από την Ελληνοεκδοτική

Η ιστορία του Αντίλ μου θύμισε τα παλιά παραμύθια, αυτά που πρώτη φορά άκουσα από τη γιαγιά μου ως παιδί. Μου θύμισε αυτά τα παραμύθια τα γεμάτα αλληγορίες και συμβολισμούς, γεμάτα συναισθήματα και μηνύματα. Ο Αντίλ, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, μένει με τη μητέρα του σε μία σκηνή αφότου αναγκάστηκαν να φύγουν από την πατρίδα τους. 

Ένα βράδυ βγαίνει από τη σκηνή του και τότε, μερικά συναρπαστικά πράγματα συμβαίνουν! Ένα πεφταστέρι, μία γοργόνα, ο Άνεμος και μία καμήλα κάνουν την εμφάνισή τους και του προτείνουν όλοι μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση: να τον πάρουν μαζί τους, ο καθένας στο δικό του τόπο με σκοπό να χαμογελάσει ξανά και να γνωρίσει άλλους τόπους. Μόνο που ο Αντίλ δε δέχεται καμία από τις τέσσερις προτάσεις. Και το γιατί δεν τις δέχεται, αξίζει να το ανακαλύψετε μόνοι σας...

Το βιβλίο «Ο Αντίλ έχει πατρίδα» είναι μια άκρως συγκινητική ιστορία που αν διαβάσεις προσεκτικά, θα νιώσεις το σώμα σου να πλημμυρίζει αγάπη. Μια ιστορία που θα συνεπάρει κάθε μικρό και μεγάλο αναγνώστη, για την οικογενειακή αγάπη, την παιδική ειλικρίνεια και σοφία, που θα ενδυναμώσει την ενσυναίσθηση του παιδιού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναζήτησε το βιβλίο εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.