Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ένα Μουσείο για… την ισότητα των φύλων!» για οικογένειες στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ένα Μουσείο για… την ισότητα των φύλων!»  για οικογένειες στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο προσκαλεί οικογένειες με παιδιά ηλικίας Α΄- ΣΤ΄ Δημοτικού να λάβουν μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ένα Μουσείο για… την ισότητα των φύλων» που θα πραγματοποιηθεί στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας κατά την περίοδο Απριλίου-Μαΐου 2022.

Παπούτσια ποδοσφαίρου και πουέντ! Τακούνια και βατραχοπέδιλα! Μικροσκόπια, μπάλες, κούκλες και κουζινικά ξεπηδούν από τα κουτιά των συλλογών του Παιδικού Μουσείου και χίλιες δυο ιστορίες ζωντανεύουν! Σε ποιον ή σε ποια ανήκαν; Ελάτε να τα ανακαλύψουμε, να φανταστούμε, να ονειρευτούμε, να εκφραστούμε και να συν-δημιουργήσουμε ένα έκθεμα απ’ όλες και απ’ όλους για όλες και για όλους!

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί τις κάτωθι ημερομηνίες:

Σάββατο 9 Απριλίου 2022
Σάββατο 7 Μαΐου 2022     
Σάββατο 14 Μαΐου 2022   
Σάββατο 21 Μαΐου 2022   
Σάββατο 28 Μαΐου 2022   

και οι ώρες διεξαγωγής είναι 11:45-13:00 και 13:30-14:45.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 2103312995-6, Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-16:00.

Δεν απαιτείται οικονομική συμμετοχή.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Για τη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα,  απαιτείται επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού αποτελέσματος self-test (για τα παιδιά) που έχει διεξαχθεί εντός 24 ωρών.

Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.