Εκπαίδευση μέσω παιχνιδιού με την καταπληκτική Eggπαίδευση!

Εκπαίδευση μέσω παιχνιδιού με την καταπληκτική Eggπαίδευση!

Διασκέδαση και Εκπαίδευση γίνεται; Ναι βεβαίως και γίνεται θα πω εγώ! Πριν ενάμιση χρόνο περίπου ξεκίνησε το ταξίδι της EggΠαίδευσης. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό site που απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς που ψάχνουν για το “κάτι” διαφορετικό, παιχνίδια εκπαιδευτικά, διασκεδαστικά, μα και ποιοτικά.

 

Η Κατερίνα και η Ναταλία που κρύβονται πίσω από αυτό το πρωτότυπο project είναι νηπιαγωγοί και φίλες! Αποφάσισαν λοιπόν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις, αλλά και την εμπειρία τους στα παιδαγωγικά κατασκευάζοντας από την αρχή εκπαιδευτικά παιχνίδια που έχουν νόημα για τα παιδιά.

 

Σίγουρα πολλές φορές οι γονείς αγωνιούν αν τα παιδιά τους έχουν κατακτήσει τις δεξιότητες που ορίζονται για κάθε ηλικιακό στάδιο και ψάχνουν τρόπους για να τα βοηθούν να εξασκούνται και να γίνονται καλύτερα. Ωστόσο, το μυστικό για να επιτευχθεί μια τέτοια προσπάθεια στο σπίτι, είναι να δώσουμε στο παιδί ένα παιχνίδι που θα το αφορά. Αλλιώς οποιαδήποτε αγορά θα καταλήξει στην ντουλάπα μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια. 

 

Στο e shop τους θα βρεις εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά από τη μεταβρεφική ηλικία έως και τις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Η ομάδα έχει δημιουργήσει παιχνίδια για το λόγο και τα μαθηματικά που πραγματικά είναι τόσο πρωτότυπα και στο σχεδιασμό, αλλά και στο περιεχόμενό τους. Αλφάβητα δεινοσαύρων, βιωματικές συλλογές μαθηματικών, πακέτα δραστηριοτήτων για το σπίτι και σύγχρονα εκπαιδευτικά βίντεο για τα παιδιά είναι λίγα μόνο από αυτά που μπορείς να ανακαλύψεις με μια πρόχειρη ματιά. 

 

Και αν ψάχνεις για ευχαριστήρια ή αναμνηστικά δωράκια για τους φίλους των παιδιών σου, έχουν την λύση! Μικρά οικονομικά δωράκια που περιέχουν μια κατασκευή και ένα τετράδιο δραστηριοτήτων στην θεματική που θέλει το παιδί. Τι πιο όμορφο και πιο χρηστικό για να προσφέρεις στη γιορτή ή τα γενέθλια του μικρού ή της μικρής σου! 

 

Το πιο σημαντικό από όλα; Όλα τα προϊόντα τους φτιάχνονται από τις ίδιες στο εργαστήριο τους στο Περιστέρι με πολλή αγάπη για τα παιδιά. Μπορείς ακόμη αν θες να περάσεις μια βόλτα από τον εκθεσιακό τους χώρο στην Ηρακλέους 10 στο Περιστέρι και να γνωρίσεις από κοντά όλα τα νέα τους εκπαιδευτικά παιχνίδια. Και που ξέρεις , ίσως βρεις τελικά έναν τρόπο να προσελκύσεις το ενδιαφέρον του παιδιού σου να ασχοληθεί με κάτι πιο εκπαιδευτικό. Γιατί ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι  σίγουρα μπορεί να είναι και διασκεδαστικό!

 

Δες τα λοιπόν όλα εδώ www.eggpaideush.gr 

Καλές Παιχνιδοκατασκευές!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.