«100 ιστορίες από το μαγεμένο δάσος» από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

«100 ιστορίες από το μαγεμένο δάσος» από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

'Οπως πάντα, οι Εκδόσεις Ψυχογιός γεμίζουν τις βιβλιοθήκες μας με τα πιο χρωματιστά, διασκεδαστικά, παιδικά βιβλία! Αυτή τη φορά με ιστορίες από το μαγεμένο δάσος και ήρωες τα πιο αγαπημένα ζώα των παιδιών! Και όχι μόνο!

Το βιβλίο «100 ιστορίες από το μαγεμένο δάσος» ταξιδεύει τους μικρούς αναγνώστες σε καταπράσινα δάση, παρέα με κουκουβάγιες, λαγούς, ξωτικά, βατράχους και αλεπούδες. Οι μικρές ιστορίες του βιβλίου είναι ιδανικές για τα μικρότερα παιδιά, χωρίς να τα κουράζει, ενώ η εικονογράφηση θα τα ξεσηκώσει και θα περάσουν πολλές ώρες ξεφυλλίζοντας τις χρωματιστές και «ζωντανές» σελίδες του! 

Οι συναρπαστικές ιστορίες είναι πολλών και αγαπημένων συγγραφέων όπως των Κορίν Μασόν, Λενιά Μαζόρ, Σοφί Μπελάν, Ζαν Ταμπονί και πολλών ακόμη, ενώ η εικονογράφηση είναι των Στεφανί Αλαστρά, Σοφί Κενένς και Σελίν Τερολάζ.

 

Το βιβλίο «100 ιστορίες από το μαγεμένο δάσος» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και μπορείς να το βρεις εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.