«Η Τσιμπηματού» από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

«Η Τσιμπηματού» από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Τα «Φρούτα», η σειρά βιβλίων των Εκδόσεων Ψυχογιός, βοηθούν το παιδί να κατανοήσει την γλώσσα και τον γραπτό λόγο, να αναγνωρίσει τα συναισθήματά του και τις εσωτερικές του συγκρούσεις, μέσα από διασκεδαστικές και «ζωηρές» ιστορίες! Η σειρά βιβλίων ανταποκρίνεται σε όλα τα στάδια ψυχικής και πνευματικής ανάπτυξης του παιδιού και του δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσει ιδιαίτερους ήρωες, να ταυτιστεί με συμπεριφορές και σκέψεις, να αγαπήσει την ανάγνωση. 

Η Μαρία Ρουσάκη γράφει μια ιστορία για την «Τσιμπηματού», μια ηρωίδα με μια ιδιαίτερη αγάπη για την γιαγιά της. Η «Τσιμπηματού» χαίρεται την παρέα της κάθε μέρα καθώς πηγαίνουν στο σχολείο, είναι όμως μία μέρα που θα αλλάξει αρκετά η διάθεση της μικρής ηρωίδας. Όταν οι συμμαθητές της θα τρομάξουν και θα κοροιδέψουν την γιαγιά της για μία συνήθειά της, που δεν είναι άλλη από το να τσιμπάει τα παιδικά μάγουλα!

Η Λέλα Στρούτση εικονογραφεί την διασκεδαστική ιστορία της «Τσιμπηματούς» και γεμίζει τις σελίδες του βιβλίου με αγαπημένα μας χρώματα! Η λατρεία που της έχουμε άλλωσε είναι δεδομένη! 

 

Το βιβλίο «Η Τσιμπηματού» της Μαρία Ρουσάκη κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και μπορείς να το βρεις εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.