«Ιστορίες με Ζωάκια των Αδερφών Γκριμ» από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

«Ιστορίες με Ζωάκια των Αδερφών Γκριμ» από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Ο αγαπημένοι μας παραμυθάδες μας συντροφεύουν ακόμη μια φορά με τις ιστορίες τους, μέσα από τις σελίδες του καινούργιου βιβλίου των Εκδόσεων Ψυχογιός. Οι Αδερφοί Γκριμ και τα παραμύθια τους δεν παύουν ποτέ να είναι στις πρώτες μας επιλογές, ενώ οι νέες εκδόσεις γίνονται ολοένα πιο ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες! 

Μια τέτοια θα προσθέσουμε στο ράφι της βιβλιοθήκης μας, από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. 9 ιστορίες πολυδιαβασμένες από μικρούς και μεγάλους, για να τις ξαναθυμηθούμε και να τις απολαύσουμε. Η μετάφραση έχει γίνει από την Μαρίσα Βεστίτα ενώ η εικονογράφηση πραγματοποιήθηκε από την Θεοδώρα Δαρβίρη και είναι άκρως κατάλληλη για τα μικρά παιδιά, στα οποία και απευθύνεται το βιβλίο. Οι χρωματιστοί ήρωες γεμίζουν τις μεγάλες σελίδες του βιβλίου και καθηλώνουν τους μικρούς αναγνώστες! 

 

Το βιβλίο «Ιστορίες με Ζωάκια των Αδερφών Γκριμ» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και μπορείς να το βρεις εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.