«Η μάσκα του βασιλιά» από τις εκδόσεις Ψυχογιός

«Η μάσκα του βασιλιά» από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Πολλές δόσεις ιστορίας, μια χούφτα μυστήριο, ένα ποτήρι περιπέτεια και το καινούργιο βιβλίο του Χρήστου Δημόπουλου είναι έτοιμο για ψήσιμο. Καταναλώνεται αργά και απολαυστικά!

Οι περιπέτειες του Ήπιου Θερμοκήπιου ξεκινούν όταν η Αντιγόνη Δεληνοτιά, διευθύντρια του Μουσείου Μυθικών Αρχαιοτήτων, λαμβάνει στα χέρια της ένα περίεργο φάκελο που κρύβει ένα γρίφο. Την υπόθεση αναλαμβάνει ο φίλος της κυρίας Δεληνοτιά και καθηγητής, Ήπιος Θερμοκήπιος. Μόνο που στη λύση αυτού του μυστηρίου πρωταγωνιστούν και τα δύο αγαπημένα εγγόνια του καθηγητή, η Αθηνά και ο Ορέστης. Όσο οι τρεις ήρωες προσπαθούν να βρουν τη λύση, τα ίχνη τους οδηγούν πολύ πιο μακριά από όσο θα περίμενε κανείς! Τους οδηγούν στο Περού. Και τότε ένας πανούργος εχθρός της διευθύντριας του μουσείου, ένας μάγος και μερικοί ακόμη, παίρνουν δράση!

Η νέα περιπέτεια του συγγραφέα Χρήστου Δημόπουλου είναι γεμάτη μυστήρια, δράση και ιστορικές αναφορές στον ελληνικό πολιτισμό και τον πολιτισμό των Ίνκας. Είναι μια περιπέτεια διασκεδαστική και απολαυστική για κάθε μικρό αναγνώστη που θα τον ταξιδέψει σε αρχαίους πολιτισμούς και μακρινές χώρες!

Οι περιπέτειες του Ήπιου Θερμοκήπιου μόλις ξεκινούν γι'αυτό μείνε συντονισμένος για τα επόμενα βιβλία που πρόκειται να κυκλοφορήσουν.

Την εικονογράφηση κάνει η Σάντρα Ελευθερίου.

Μπορείς να πάρεις μια μικρή γεύση για το βιβλίο στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

 

Το βιβλίο «Η μάσκα του βασιλιά» του Χρήστου Δημόπουλου, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός και μπορείς να το βρεις εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.