Ένα comic αυστηρά για παιδιά!

Ένα comic αυστηρά για παιδιά!

Έχω την αίσθηση ότι τα comic είναι πολύ αγαπητά στα παιδιά, το ίδιο και οι ιστορίες μυστηρίου, το ίδιο και οι ήρωες γεμάτοι περιπέτεια! Έχω την αίσθηση, λοιπόν, ότι αυτό το comic θα το αγαπήσουν όλα τα παιδιά!

«Η παρέα της δικαιοσύνης» είναι η νεανική μεταφορά των περιπετειών τριών λατρεμένων σούπερ-ηρώων, με την εγγύηση του μεγαθηρίου DC DOMICS. Οι ήρωες μόνο άγνωστοι δεν είναι, πώς γίνεται άλλωστε κάποιος να μην ξέρει τον Μπρους Γουέιν, τον Κλαρκ Κεντ και την Νταϊάνα Πρινς! Οι τρεις τους θα βρεθούν στο ίδιο σχολείο, ένα ίδρυμα που έχει αναλάβει την διαπαιδαγώγηση των χαρισματικών παιδιών. Κάτι φαίνεται όμως να μην πηγαίνει και τόσο καλά, οι καθηγητές μοιάζουν λίγο περίεργοι, οι μαθητές επίσης ενώ κάποιοι άλλοι φαίνεται να έχουν υπερφυσικές ικανότητες.

Η παρέα της δικαιοσύνης θα αναλάβει να εξιχνιάσει μερικά μυστήρια και, φυσικά, να αποδώσει την δικαιοσύνη σε ένα σχολείο που σε τίποτα δεν μοιάζει με όσα ήξερες ως τώρα.

Οι Derek Fridolfs και Dustin Nguyen αναλαμβάνουν το κείμενο και την εικονογράφηση αντίστοιχα, έχοντας την εμπειρία χρόνων από «κλασικά» και αγαπημένα comic ενηλίκων.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Οξύ και μπορείς να το βρεις εδώ.

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.