«Η γραμμή», μια ιστορία για την φιλία

«Η γραμμή», μια ιστορία για την φιλία

Ήρθε η ώρα να διαβάσεις μια πραγματικά τρυφερή και γλυκιά ιστορία, για την φιλία δύο αγοριών. Οι νεαροί συμμαθητές και πρωταγωνιστές του βιβλίου δεν φαίνεται πως είναι και οι καλύτεροι φίλοι. Παρά τις προσπάθειες του Θοδωρή, η μαύρη γραμμή στο θρανίο τους θέλει να ξεκαθαρίσει και να οριοθετήσει την κατάσταση. Μόνο μία απίθανη αποκάλυψη θα αλλάξει τις σχέσεις των δύο αγοριών και θα τα βοηθήσει να γίνουν τελικά φίλοι και να μοιραστούν όσα τόσο καιρό τους χώριζαν.

Οι συγγραφείς του βιβλίου, Βασίλης Κουτσιαρής και Γιάννης Διακομανώλης, γράφουν μία πράγματι τρυφερή ιστορία που αναφέρεται στις σχέσεις των ανθρώπων και στη φιλία που μπορεί να αναπτυχθεί ανάμεσά τους. Η πρωτοπρόσωπη αφήγηση θα βοηθήσει τους αναγνώστες, με τρόπο διακριτικό, να ταυτιστούν με δικές τους αντίστοιχες σκέψεις ή πράξεις και να τις αναθεωρήσουν ή ακόμη και να τις συζητήσουν.

Η εικονογράφηση είναι της Αιμιλίας Κονταίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας.

 

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.