«Ένα ξεχωριστό δώρο» από τις Εκδόσεις Μίνωας

«Ένα ξεχωριστό δώρο» από τις Εκδόσεις Μίνωας

«Ένα ξεχωριστό δώρο» μας κάνουν οι Εκδόσεις Μίνωας με αυτό το βιβλίο, μια ιστορία που μιλάει για αυτό το ξεχωριστό, ιδιαίτερο δώρο που πολλά παιδιά έχουν την ευτυχία να απολαμβάνουν: τον ερχομό ενός μικρότερου παιδιού στο σπίτι!

Η γέννηση ενός παιδιού όταν η οικογένεια έχει ήδη αποκτήσει το πρώτο της παιδί, είναι μια συνθήκη καθόλα ιδιαίτερη. Δεν είναι μόνο που όλα αλλάζουν στη ροή της οικογένειας αλλά και το γεγονός ότι το μεγαλύτερο παιδί βρίσκεται σε μία εξαιρετικά σημαντική στιγμή της ζωής του και τα συναισθήματα μέσα του ποικίλουν. Και είναι αυτή η στιγμή που οι γονείς οφείλουν να τη διαχειριστούν με μεγάλη υπομονή και αγάπη προς το μεγαλύτερο παιδί.

Το βιβλίο της Μαριάννας Κουμαριανού αγγίζει ακριβώς αυτό το θέμα. Ο ήρωας της ιστορίας περιμένει πολύ σύντομα το αδερφάκι του και ανυπομονεί. Με την συντροφιά της αξιαγάπητης γιαγιάς και ενός πολυταξιδεμένου παππού, η αναμονή στο σπίτι γίνεται ένα φανταστικό ταξίδι και μια περιπέτεια γεμάτη εκπλήξεις! Μια απολαυστική ιστορία που δείχνει στους μικρούς αναγνώστες με πόσους πολλούς τρόπους μπορούν να δείξουν την αγάπη τους και πως να προσφέρουν κάτι ξεχωριστό στους ανθρώπους που τόσο αγαπούν.

Την εικονογράφηση κάνει η Πωλίνα Παπανικολάου και γεμίζει τις σελίδες με πολύχρωμα καλειδοσκόπια, εξωτικά καπέλα και παιχνίδια, καταγάλανους ουρανούς και λαμπερά αστέρια!

 

Το βιβλίο «Ένα ξεχωριστό δώρο» της Μαριάννας Κουμαριανού, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας και μπορείς να το βρεις εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.