Οδηγός επιβίωσης για νέους γονείς, από τις εκδόσεις Μίνωας

Οδηγός επιβίωσης για νέους γονείς, από τις εκδόσεις Μίνωας

Νέοι γονείς, ενθουσιασμένοι, χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, ανυπόμονοι μα και αρκετά αγχωμένοι. Δεν είναι εύκολο να γίνεσαι γονιός και, ειδικά, η πρώτη φορά είναι μία διαδικασία εξαιρετικά σημαντική και απαιτητική για ολόκληρη την οικογένεια. Τα πάντα είναι καινούργια και άγνωστα και αυτή ακριβώς η άγνοια, είναι συνήθως η αιτία του έντονου άγχους.

Η Γουέντι Γκριν γράφει έναν οδηγό που περιλαμβάνει όλα όσα θα ήθελε να ξέρει ο νέος γονιός για τους πρώτους 3 μήνες του νεογέννητου παιδιού. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά εύχρηστο και ευκολοδιάβαστο, μικρού μεγέθους βιβλίο που αναφέρει τα πάντα σχετικά με την προετοιμασία των γονιών, το τάισμα και την φροντίδα του μωρού, συμβουλές για το πώς μπορούν οι γονείς να ηρεμήσουν το μωρό όταν κλαίει αλλά και πώς να το κοιμήσουν.

Κάποια από τα πιο γνωστά προβλήματα υγείας και οι πρώτες βοήθειες στο σπίτι, κατέχουν τα δικά τους ξεχωριστά κεφάλαια σε αυτό το βιβλίο ώστε να ενημερώσουν κατά το δυνατό πληρέστερα τους νέους γονείς. Η συγγραφέας, περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον κεφάλαιο που αφορά τα στάδια ανάπτυξης του παιδιού κατά τους μήνες αυτούς αλλά και προτάσεις και συμβουλές για το πώς θα φροντίσουν οι γονείς τους εαυτούς τους. 

Ένα υπέροχος οδηγός που θα γίνει φίλος κάθε νέου γονιού!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οδηγός επιβίωσης για νέους γονείς, Γουέντι Γκριν, εκδόσεις Μίνωας.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.