«Μια μέρα» από τις εκδόσεις mamaya

«Μια μέρα» από τις εκδόσεις mamaya

Οι εκδόσεις mamaya μοσχομυρίζουν νέες και ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες. Τις έχουμε γνωρίσει μέσα από τα πιο διασκεδαστικά, «φασαριόζικα» βιβλία ωστόσο τώρα, μας παρουσιάζουν την πιο ευαίσθητη πλευρά τους!

«Μια μέρα» είναι ο τίτλος τους νέου τους βιβλίου και όπως ακριβώς αναφέρεται στην σελίδα του βιβλίου (www.miamera.gr) είναι μια ωδή στην αγάπη και στην ζωή, ένα βιβλίο εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλες τις μαμάδες και όλα τα παιδιά του κόσμου!

Η Alison McGhee γράφει ένα βιβλίο και περιγράφει όλες αυτές τις ημέρες, καθεμία ξεχωριστά, που κάθε μητέρα ευχήθηκε από την καρδιά της, ονειρεύτηκε για το παιδί της, το είδε να μεγαλώνει και να πραγματοποιεί όλα του τα όνειρα, μεγάλα και μεγαλύτερα. Δεν χρησιμοποιεί αφήγηση ούτε σκαρφίζεται ήρωες και πρωταγωνιστές. Το βιβλίο θυμίζει περισσότερο ένα γράμμα από αυτά που θα έγραφε μία μητέρα και θα άφηνε με ησυχία πάνω στο κομοδίνο για να δει το παιδί της μόλις ξυπνήσει. Γεμάτο αγάπη, όνειρα, ευχές και ελπίδες.

Συνοδοιπόρος σε αυτή την ιστορία αγάπης είναι ο εικονογράφος Peter Reynolds που σχεδιάζει με λιγοστά χρώματα τους δύο μοναδικούς ήρωες: την μητέρα και το παιδί της. Και το παιδί του παιδιού της. 

Συγκινητικό και ελαφρώς μεγαγχολικό, το βιβλίο «Μια μέρα» είναι αυτό που θα ήθελες να μοιραστείς με τους ανθρώπους γύρω σου, να το χαρίσεις και να το διαβάσεις παρέα μαζί τους. Και θα γίνει η αφορμή για να εκφράσεις όλη την αγάπη που δεν τους έδειξεις άθελά σου χθες και προχθές.

Την απόδοση στα ελληνικά κάνει η Ερμίνα Μασουρίδου.

 

Το βιβλίο «Μια μέρα» της Alison McGhee κυκλοφορεί από τις εκδόσεις mamaya και μπορείς να το βρεις εδώ

Για ακόμη περισσότερα, επισκέψου το επίσημο site του βιβλίου.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.