«Το φανταστικό βιβλίο των επαγγελμάτων» για να γνωρίσεις όλα τα επαγγέλματα!

«Το φανταστικό βιβλίο των επαγγελμάτων» για να γνωρίσεις όλα τα επαγγέλματα!

Ακόμη ένα υπέροχο βιβλίο από τις εκδόσεις Λιβάνη ήρθε και αυτή τη φορά θα γνωρίσει στα παιδιά μερικά από τα πιο συναρπαστικά επαγγέλματα!

Ποιο παιδί δεν ξοδεύει ώρες ολόκληρες προσποιούμενο τον μελλοντικό αστυνομικό, ταχυδρόμο, μανάβη; Το παιχνίδι και η εναλλαγή ρόλων γίνονται ένα και η -σε αρκετά χρόνια!- επαγγελματική καταξίωση, φαντάζει ένας οργανωμένος στόχος!
Εξερευνητής, ζαχαροπλάστης, αστροναύτης, καθηγητής, κτηνίατρος, αστυνοµικός, χορευτής, καπετάνιος, έµπορος, πυροσβέστης, οδηγός αγώνων ή μήπως αεροπόρος; 

Υπάρχει ένα βιβλίο που συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω επαγγέλματα και, μάλιστα, με υπέροχες εικόνες που θα κάνουν το μικρό αναγνώστη να ανοίξει το βιβλίο ξανά και ξανά. Ο συγγραφέας Eric Puybaret γράφει ένα υπέροχο παιδικό βιβλία και δίνει την καλύτερη ευκαιρία στα παιδιά για ακόμη περισσότερο παιχνίδι!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.