«Οι Υπερήρωες», η νέα σειρά παιδικών βιβλίων

«Οι Υπερήρωες», η νέα σειρά παιδικών βιβλίων

Η ολοκαίνουργια σειρά παιδικών βιβλίων των εκδόσεων Κέδρος, έχει τον  τίτλο «ΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ»! Είναι δυνατόν να μην είσαι εσύ ένας υπερήρωας; Όχι! 

 

Η σειρά αυτή αποτελείται από 4 παραμύθια για παιδιά 3 έως 6 ετών, που μιλούν με χιούμορ, τρυφερότητα και φαντασία για τις ανησυχίες, τους φόβους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα παιδιά σ’ αυτή την ηλικία. Η σειρά «ΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ», με πρωταγωνιστές τον Έκτορα και τη Χλόη, διαπραγματεύεται τις ανησυχίες, τους φόβους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα παιδιά από 3 έως 6 ετών. Αν το παιδί νιώθει πως είναι υπερήρωας, όλα φαντάζουν στα μάτια του ευκολότερα!

 

 

 

 

 

 

Στόχος των βιβλίων είναι η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης. Διαβάστε το μαζί με τα παιδιά σας, αφήστε τα να χαζέψουν τις εικόνες, ζητήστε τους να σχολιάσουν την ιστορία, επεκτείνετε το παιχνίδι με τους υπερήρωες και έξω από το βιβλίο. Γιατί κάθε παιδί είναι ένας μικρός υπερήρωας!

 

Προσαρμογή-Συμπληρωματικά κείμενα: Αριάδνη Μοσχονά

 

 

 

 

 

 

Τα βιβλία κυκλφορούν από τις εκδόσεις Κέδρος και μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

 

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.