«Ο βασιλιάς των αριθμών» ανακηρύχθηκε! Από τις Εκδόσεις Κέδρος

«Ο βασιλιάς των αριθμών» ανακηρύχθηκε! Από τις Εκδόσεις Κέδρος

 Ο βασιλιάς των αριθμών επιτέλους ανακηρύχθηκε! Η διαδικασία της ψηφοφορίας έληξε και το στέμμα βρήκε τον κάτοχό του!

Η Γεωργία Μουτζούρη γράφει ένα παιδικό παραμύθι που αφορούν τους αγαπημένους μα και παρεξηγημένους αριθμούς! Στην τάξη της κυρίας Δανάης η μέρα ξεκήνησε με την αφήγηση ενός παραμυθιού. Τα παιδιά το αγάπησαν τόσο αυτό το παραμύθι που ξεκίνησαν να συζητούν μεταξύ τους για τον δικό τους βασιλιά, για τον αγαπημενο τους αριθμό που θα κέρδιζε όλους τους υπόλοιπους. Και αφού κανείς δεν μπορούσε με σιγουριά να καταλήξει, αποφάσισαν να κάνουν μια ψηφοφορία.

Το βιβλίο «Ο βασιλιάς των αριθμών» ανήκει στην σειρά «Μαθηματικά Παραμύθια» των Εκδόσεων Κέδρος, και απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό, φέρνει τα παιδιά σε επαφή με την ανάγνωση και τον κόσμο των μαθηματικών ενώ αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση στην προσέγγιση του μαθηματικού πεδίου.

Tο παραμύθι συνοδεύεται από δραστηριότητες που θα κρατήσουν την καλύτερη παρέα στους μικρούς αναγνώστες! Την εικονογράφηση κάνει ο Μαρκ Γουάινσταϊν. 

 

Το βιβλίο «Ο βασιλιάς των αριθμών» της Γεωργίας Μουντζούρη, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέδρος και μπορείς να το βρεις εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.