«Γιατί οι πρωτόγονοι δεν ήξεραν τίποτα;» και άλλες πολλές απορίες!

«Γιατί οι πρωτόγονοι δεν ήξεραν τίποτα;» και άλλες πολλές απορίες!

Ορίστε μια εκπληκτική ευκαιρία να μάθουν τα παιδιά πληροφορίες για τον προϊστορικό κόσμο!

Η Μυρτώ με τον πατέρα της επιστρέφουν μετά από μία γεμάτη μέρα στο σχολείο με τα πόδια και η διαδρομή είναι η καλύτερη αφορμή για να ξεκινήσει η πιο ενδιαφέρουσα συζήτηση και το πιο γρήγορο ταξίδι στο χρόνο. Η Μυρτώ άκουσε στο σχολείο ένα παιδί να κοροιδεύει έναν συμμαθητή του χαρακτηρίζοντάς τον «Νεάντερταλ». Αυτή η τόσο αξιοπρόσεκτη κοροϊδία θα δώσει το έναυσμα ώστε να ακολουθήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι με την Μυρτώ να βουτάει στον προϊστορικό κόσμο.

Ο Νίκος Ποταμιάνος γράφει ένα ευανάγνωστο, ενδιαφέρον και, ταυτόχρονα, διασκεδαστικό βιβλίο που δεν πρόκειται να κουράσει τα παιδιά αλλά, αντίθετα, θα τους μεταφέρει με συνοπτικό τρόπο πολλές ενδιαφέρουσες ιστορικές πληροφορίες. Η επιλογή του Πέτρου Χριστούλια να συνοδέψει το κείμενο με τα σκίτσα του, δίνει τον αέρα ενός graphic novel για παιδιά και κάνει την ανάγνωση ακόμη πιο πρωτότυπη ενώ ταιριάζει υπέροχα με το θέμα του βιβλίου!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.