«Και οι Μέρες... είναι 7» από τις Εκδόσεις Ιπτάμενο Κάστρο

«Και οι Μέρες... είναι 7» από τις Εκδόσεις Ιπτάμενο Κάστρο

Πόσα ξέρεις για τις μέρες που να μην στα έχουν πει;
Μυστικά κρυφά και πάθη, θα τα μάθεις από την αρχή!

 

Την έμμετρη ιστορία της Στέργιας Κάββαλου, μόνο έτσι θα μπορούσαμε να την προλογίσουμε, με το δικό μας έμμετρο δίστιχο αφιερωμένο στο καινούργιο βιβλίο που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ιπτάμενο Κάστρο.

Αλήθεια, εσύ πόσα ξέρεις για τις επτά ημέρες της εβδομάδας; Είχες ακούσει ποτέ για τις αγαπημένες συνήθειες της Παρασκευής και τις απολαύσεις της Τρίτης; Ή μήπως για όσα φοβάται η Κυριακή;

Η Στέργια Κάββαλου μας συστήνει μέσα από το παραμύθι της, από την αρχή, καθεμία από τις επτά ημέρες της εβδομάδας, σα να μην τις γνωρίσαμε ποτέ! Πως να γνωρίζαμε, άλλωστε, ότι η Δευτέρα λατρεύει τα καρότα και το Σάββατο μισεί να στρώνει το κρεβάτι του; Αυτές είναι αλήθειες που μόνο τα παραμύθια ξέρουν να μας πουν! Όσο η Στέργια μας μιλάει για τις ημέρες, η Βιβή Μαρκάτου τις ντύνει με χρωματιστά ρούχα και συνοδεύει με τα τολμηρά της χρώματα και τις αυθόρμητες γραμμές της, την ιστορία.

Το καινούργιο βιβλίο των Εκδόσεων Ιπτάμενο Κάστρο, διαβάζεται απολαυστικά και μας κάνει να λατρέυουμε την κάθε ημέρα ξεχωριστά όπως ακριβώς τότε, που ήμασταν παιδιά και τα ονόματα δεν είχαν καμία σημασία... παρά μόνο το ότι ξημέρωνε μία ακόμη, ολοκαίνουργια μέρα!

 

Το βιβλίο «Και οι Μέρες... είναι 7» της Στέργιας Κάββαλου, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ιπτάμενο Κάστρο και μπορείς να το βρεις εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.