«Η μουσικοπολιτεία της κυρίας ΣΟΛεδάρ» από τις εκδόσεις fagotto books

«Η μουσικοπολιτεία της κυρίας ΣΟΛεδάρ» από τις εκδόσεις fagotto books

Η κυρία ΣΟΛεδάρ, η ΦΑνή, η ΝΤΟρα, η ΡΕνα, η ΛΑρα και η ΣΙσσυ μένουν όλες μαζί σε ένα πανύψηλο πύργο, τον γνωστό πύργο της μουσικοπολιτείας! Κάθε μία από τις κυρίες του πύργου συντροφεύουν τους αναγνώστες στο μουσικό αυτό ταξίδι, γεμάτο ζωγραφικές δραστηριότητες, πληροφορίες για την θεωρία της μουσικής, ασκήσεις και πολλά άλλα!

Η συγγραφέας Θεώνη Ν. Μπεντούλη, γράφει ένα βιβλίο ικανό να δώσει στα παιδιά μερικές από τις πιο σημαντικές και πρωταρχικές τους γνώσεις πάνω στη μουσική, με τρόπο διασκεδαστικό και ευχάριστο, μακριά από θεωρητικές ασκήσεις και βαρετές επαναλήψεις. Τα παιδιά, με αφορμή τις διάφορες δραστηριότητες των κυριών που κατοικούν στον πύργο, μαθαίνουν τις νότες, τα διαστήματα, τις παύσεις, το κλειδί του Σολ και πολλά ακόμη! Κάπως έτσι, όσοι ολοκληρώνουν το ευχάριστο ταξίδι στην θεωρία της μουσικής, ανακηρύσσονται επίτιμοι δημότες της μουσικοπολιτείας, παίρνουν το μαγικό κλειδί και ανοίγουν τα πανιά τους για άλλες μουσικές πολιτείες!

Το βιβλίο της Θεώνης Ν. Μπεντούλη βρίσκεται ήδη στην 2η έκδοση και απευθύνεται σε παιδιά 4 ετών και άνω. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό και χρήσιμο εργαλείο ώστε το παιδί να έρθει σε επαφή με την μουσική, να την κατανοήσει και να την αγαπήσει μέσα από το παιχνίδι. Μουσικοί, δάσκαλοι και γονείς όλου του κόσμου ενωθείτε! Η κυρία ΣΟΛεδάρ σας περιμένει στα ράφια, ανανεωμένη και γεμάτη όρεξη για μουσική!

 

 

Το βιβλίο «Η μουσικοπολιτεία της κυρίας ΣΟΛεδάρ» της Θεώνης Ν. Μπεντούλη, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις fagotto books και μπορείς να το βρεις εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Και αν το βιβλίο τελείωσε και η διάθεση για παιχνίδι παραμένει μεγάλη, τότε η «επιτραπέζια έκδοση» διατίθεται δωρεάν και περιμένει μικρούς και μεγάλους για να συνεχίσουν τις δράσεις! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τυπώσεις σε μέγεθος Α4 την παρακάτω εικόνα, να την πλαστικοποιήσεις (για να αποφύγεις τις καταστροφές) και το παιχνίδι ξεκινά! Εναλλακτικά, μπορείς να στείλεις ένα e-mail στους ανθρώπους των εκδόσεων fagotto books, να τους ζητήσεις σε ψηφιακή μορφή το παιχνίδι και να είσαι σίγουρος ότι θα σου το στείλουν αμέσως!

 

 

 

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.