«Η Πριγκίπισσα με τη Μαύρη Μάσκα» και οι περιπέτειές της!

«Η Πριγκίπισσα με τη Μαύρη Μάσκα» και οι περιπέτειές της!
 

Τόσο εσύ όσο κι εγώ, έχουμε βαρεθεί τις πριγκίπισσες με τα πολύπλοκα ροζ φορέματα, το μπόλικο τούλι και την τιάρα στα μαλλιά. Η αλήθεια είναι πως όχι, μας αρέσουν πολύ αυτά, αλλά όχι μόνο αυτά! Ξέρω πολύ καλά ότι εδώ και καιρό περίμενες την ώρα που θα γνωρίσεις μια «πραγματική» πριγκίπισσα και αυτή η ώρα, έφτασε!

 

«Η Πριγκίπισσα με τη Μαύρη Μάσκα» είναι η νέα σειρά παιδικών βιβλίων των εκδόσεων Διόπτρα και είναι άκρως διασκεδαστική! Η Πριγκίπισσα Μανόλια συνήθως βρίσκεται ήρεμη στον πυργο της, απολομβάνοντας ζεστές σοκολάτες, λαχταριστές ομελέτες και φρεσκοψημμένα ψωμάκια. Και εκείνη ακριβώς τη στιγμή είναι που η Πριγκίπισσα πρέπει να αναλάβει δράση μιας και ο τερατοσυναγερμός χτυπάει! Μπορεί να τα καταφέρει άραγε;

 

 

 

Οι Shannon Hale & Dean Hale έγραψαν μια υπέροχη σειρά παιδικών βιβλίων και όπως λένε οι ίδιοι: «Άλλοτε οι κόρες μας ντύνονται σαν πριγκίπισσες και προσποιούνται ότι διοργανώνουν δεξιώσεις και άλλοτε φορούν κάπες και προσποιούνται ότι πολεμούν με τέρατα. Θέλαμε, λοιπόν, να δημιουργήσουμε μια ηρωίδα που θα είχε όλες αυτές τις ιδιότητες!»

Η LeUyem Pham κάνει μία απολαυστική εικονογράφηση, με εξαιρετικά χρώματα και αισθητική, που θυμίζει παλιά παραμύθια, από αυτά που δεν χόρταινες να ξεφυλλίζεις τις σελίδες.

 

 

 

 

 

 

 

Τα βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα και μπορείς να τα βρεις εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.