Ο «Ρεβιθοκοντούλης» της Μαρίνας Γιώτη

Ο «Ρεβιθοκοντούλης» της Μαρίνας Γιώτη

Γνώρισες τη Μαρίνα Γιώτη από ένα βιβλίο που σου άρεσε πολύ, το ίδιο και σε εμάς! Και από όσο ξέρουμε, έχει αγαπηθεί εξίσου από όλα τα παιδιά, τις μαμάδες, τους μπαμπάδες, από όλους. Γιατί το βιβλίο αυτό ήταν πραγματικά ξεχωριστό, μοναδικό και ιδιαίτερο. Με πρωταγωνίστρια μία ήδη αγαπημένη ηρωίδα που αυτή τη φορά τα έκανε όλα... διαφορετικά! Φυσικά αναφέρομαι στη Σκουφοκοκκινίτσα για την οποία μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ.

Αμέσως μετά τη Σκουφοκοκκινίτσα ακολούθησε μία επίσης διαφορετική Σταχτοπούτα (περισσότερα εδώ) και τώρα σειρά έχει ο Ρεβιθοκοντούλης! Ακόμη ένα «παραμύθι... αλλώς» ήρθε να προστεθεί στη λίστα των βιβλίων που αγαπάμε γιατί ξεφεύγει από όσα βρίσκουμε στα βιβλιοπωλεία. Και ξεφεύγει γιατί διαβαζοντάς το, θα καταλάβεις κατευθείαν πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά η Μαρίνα Γιώτη, πόσο πολύ την ενδιαφέρει να τους μεταφέρει σημαντικά μηνύματα, να τα βοηθήσει και να τα εμπνεύσει.

Είστε λοιπόν έτοιμοι να απολαύσετε ένα Ρεβιθοκοντούλη όπως ποτέ άλλοτε;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναζήτησε το βιβλίο εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.