Είδαμε την παιδική παράσταση «Κοίτα» στο θέατρο Πόρτα

Είδαμε την παιδική παράσταση «Κοίτα» στο θέατρο Πόρτα

Η βρεφική παράσταση «ΚΟΙΤΑ» παίζεται στην ιδιαιτέρως φιλική σκηνή του θεάτρου Πόρτα και εμείς βρεθήκαμε στην πρεμιέρα!

Μια παράσταση που απευθύνεται σε βρέφη και παιδιά έως τεσσάρων ετών, γεμάτη από τα πιο κατάλληλα ερεθίσματα για τις ηλικίες αυτές. Η παράσταση ξεκινάει με την ηθοποιό Κατερίνα Καραδήμα να βρίσκεται σε ένα υπερυψωμένο κρεβατάκι, από όπου συνομιλεί με το κοινό της μέσω της μωρουδιακής γλώσσας, αποκλειστικά με τις λέξεις «μαμά» και «κοίτα». Χρωματιστές μπάλες, πούπουλα, πλαστικές διαφάνειες και φως αποτελούν τα βασικά εργαλεία που χρησιμοποιεί η ηθοποιός και τα οποία είναι ιδιαίτερα γνώριμα στα παιδικά μάτια. 

Η επικοινωνία με το βρεφικό και παιδικό κοινό δεν επιτυγχάνεται μέσω φαντασμαγορικών στοιχείων και σκηνικών αλλά μέσα από γνώριμους ήχους, υφές και οπτικά ερεθίσματα, τα οποία έχουν ήδη κατακτήσει σε αυτή την ηλικία. 

Μια παράσταση που προτείνουμε ανεπιφύλακτα και η οποία θα εξοικειώσει τα παιδιά με τον χώρο του θεάτρου με τον πιο ομαλό τρόπο.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση, εδώ.

 

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.