Δύο νέες Εκθέσεις στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Δύο νέες Εκθέσεις στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Το Μουσείο Γουλανδρή - Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά, μας προσκαλεί σε δύο νέες Εκθέσεις. Αναλυτικότερα:

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ - Νέα μόνιμη Έκθεση
Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας δημιούργησε μια νέα μόνιμη Έκθεση στο Κέντρο Γαία με θέμα: «Κλιματική Αλλαγή κι Εμείς», με σκοπό οι επισκέπτες να αντιληφθούν τις συνέπειές της, τον βαθμό στον οποίο μας επηρεάζουν, αλλά και τον τρόπο που ο καθένας ξεχωριστά μπορεί να βοηθήσει.
Με την επικοινωνία του μηνύματος της έκθεσης, η νέα γενιά ενημερώνεται για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, έτσι ώστε να προετοιμαστεί και να τις αντιμετωπίσει έγκαιρα και αποτελεσματικότερα. Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση.

Η Έκθεση ξεκίνησε την Παρασκευή 1η Απριλίου 2022 και αποτελείται από 17 εκθεσιακούς σταθμούς
που θίγουν τις εξής κύριες θεματικές κατηγορίες: Ενέργεια / Μεταφορές / Παραγωγή Τροφίμων / Χρήση Νερού / Απορρίμματα-Ανακύκλωση / Επιστημονική Έρευνα / Επιπτώσεις / Προσωπική Ευθύνη και Παγκοσμιότητα.

* Δείτε Περισσότερα ΕΔΩ.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ | Έκθεση
Η Ψηφιακή Έκθεση “Σεισμός στο Μουσείο”, που παρέμεινε κλειστή λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, είναι και πάλι ανοιχτή για το κοινό από την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022.

Αποτελεί μια πρωτότυπη εκπαιδευτική πρωτοβουλία, που επιτρέπει στους επισκέπτες να «περιηγηθούν» και να γνωρίσουν καλύτερα αυτό το φυσικό φαινόμενο μέσα από διαδραστικές εφαρμογές και καινοτόμες μεθόδους υψηλής τεχνολογίας. 

Mε τη νέα συνεργασία του Μουσείου με την Ασφαλιστική Εταιρεία GENERALI, η διάρκεια της Έκθεσης παρατείνεται για δύο (2) ακόμα χρόνια.

* Δείτε Περισσότερα ΕΔΩ.

____________________________________________________________________________

Μουσείο Γουλανδρή - Φυσικής Ιστορίας:   Λεβίδου 13 και Όθωνος 100, Κηφισιά 
Τηλ.  21 0801 5870

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.