Φθινοπωρινά βιβλία για μικρά παιδιά από τις εκδόσεις Διόπτρα

Φθινοπωρινά βιβλία για μικρά παιδιά από τις εκδόσεις Διόπτρα

Ο Οκτώβρης σηματοδοτεί -ευτυχώς- τις ολοκαίνουργιες κυκλοφορίες των παιδικών βιβλίων και έτσι, μικροί και μεγάλοι, μπορούν να σχεδιάζουν ασταμάτητες βραδιές ανάγνωσης για τον χειμώνα που έρχεται! Οι εκδόσεις Διόπτρα φρόντισαν ώστε αυτές οι βραδιές να είναι άκρως απολαυστικές και ενδιαφέρουσες ακόμη και για τα πιο μικρά παιδιά.

 

Απίθανα Σφραγιδάκια

Επειδή τις σφραγίδες τις αγαπάς τόσο εσύ όσο και τα παιδιά, τι θα έλεγες για ένα απολαυστικό σετ 6 σφραγίδων με ένα βιβλιαράκι γεμάτο γρίφους και παιχνίδια; Το κουτί δραστηριοτήτων σας περιμένει για να παίξετε ενώ θα βοηθήσει το παιδί στην αντίληψη και την παρατηρητικότητά του. Ιδανικό για ηλικίες 3+.

 

 

Τρισδιάστατος Παγκόσμιος Άτλας

 

 

 

Ακόμη ένα βιβλίο που ξέρω καλά πως οι περισσότεροι λατρεύαμε ως παιδιά είναι ο Παγκόσμιος Άτλας. Αυτός που άνοιγε και ξεκινούσαν τα πρώτα ταξίδια, σε ηλικίες που ακόμη δεν ξέραμε καλά καλά τι είναι το αεροπλάνο!

Με αυτό τον Άτλαντα θα εξερευνήσετε ολόκληρο τον κόσμο, θα μάθετε τις χώρες και τις πρωτεύουσές τους, τις ηπείρους και τις σημαίες κάθε χώρας. Κάπως έτσι, τα παιδιά θα αγαπήσουν τον κόσμο της γεωγραφίας, θα μάθουν και θα διασκεδάσουν ενώ, που ξέρεις, μπορεί να φανταστούν κιόλας το πρώτο τους ταξίδι!

 

 

 

 

 

Το βιβλιοπυργάκι – πυροσβεστική

Αυτό κι αν είναι το πιο διασκεδαστικό βιβλίο για τις ηλικίες εκείνες που το παιχνίδι είναι ασταμάτητο και οι πρώτες λέξεις βιάζονται να ειπωθούν. Ζωάκια-πυροσβέστες, χάρτινα τουβλάκια, ένας πυροσβεστικός σταθμός και πολλές ώρες διασκέδασης είναι λίγα από όσα μπορώ να σου εγγυηθώ. Ανακάλυψε όλα τα υπόλοιπα παρέα με ένα μικρό αναγνώστη!

 

 

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.