«Τα παραμύθια των αδερφών Γκριμ» ανανεωμένα, από τις εκδόσεις Διόπτρα

«Τα παραμύθια των αδερφών Γκριμ» ανανεωμένα, από τις εκδόσεις Διόπτρα

Τα πιο ωραία παραμύθια, τα πιο αγαπημένα, αυτά που έχεις διαβάσει χιλιάδες φορές, τα έχεις δει στις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές μεταφορές τους, αυτά τα παραμύθια που σε μεγάλωσαν και που πρώτα, αφηγήθηκες και διάβασες στα δικά σου παιδιά, ανίψια, αδέρφια, ξαδέρφια! Αυτά τα παραμύθια θα τα βρεις σε μία ολοκαίνουργια έκδοση που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Διόπρα.

Η Χιονάτη και αρκετοί νάνοι, μια Κοιμωμένη που ήταν και ωραία, ένα κορίτσι που φορούσε συνέχεια ένα κόκκινο σκουφάκι και πολλοί ακόμη ήρωες, έχουν γεμίσει ένα πολύχρωμο, χορταστικό βιβλίο που δεν θα σταματάτε να διαβάζετε όλο το χειμώνα!

Εικονογράφηση που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους, ιστορίες αγαπημένες που συγκεντρώθηκαν σε ένα βιβλίο το οποίο και θα στοιβάξουμε δίπλα σε εκείνο, το λίγο πιο παλιό και ξεθωριασμένο που μας είχαν δώσει όταν ήμασταν μικρότεροι, με τον αγαπημένο πλέον τίτλο «Τα παραμύθια των αδερφών Γκριμ».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναζήτησε το βιβλίο εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.