Bobos Family Radio :: Nέες εκπομπές & ποιοτική μουσική για όλη την οικογένεια!

Bobos Family Radio :: Nέες εκπομπές & ποιοτική μουσική για όλη την οικογένεια!

Το Bobos Family Radio καλωσορίζει την πιο πολυαναμενόμενη σχολική χρονιά με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών, μια σειρά νέων συνεργασιών και nonstop μουσική για μικρούς και μεγάλους. Τα νέα του διαστήματος, το περιβάλλον, η μουσική, τα ταξίδια και η παιδική λογοτεχνία είναι μερικά μόνο από τα θέματα των εκπομπών του σταθμού, ενώ το μουσικό του πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να απευθύνεται σε όλη την οικογένεια.

Το Bobos Family Radio είναι το μοναδικό ελληνικό οικογενειακό ραδιόφωνο, εκπαιδευτικού χαρακτήρα, το οποίο στόχο έχει την ποιοτική ψυχαγωγία και εκπαίδευση των ακροατών του, μέσω ενός προσεκτικά επιλεγμένου μουσικού προγράμματος και μιας σειράς πρωτότυπων εκπομπών. Αναλυτικότερα: 

Εκπαιδευτικές Εκπομπές

WWF Ελλάς
Μια νέα σειρά εκπομπών με ιδέες για να σώσουμε τον πλανήτη από το WWF Ελλάς.

Άκου: Κάποιος παίζει
Μουσικοί μας μιλούν για τη μουσική και μας μεταφέρουν την αγάπη τους για τα μουσικά όργανα που παίζουν, παρουσιάζοντάς μας τις ιδιαιτερότητες και τον ήχο που παράγει το κάθε όργανο. Οι μικρές αυτές γνωριμίες τελειώνουν πάντα με ένα σόλο των ίδιων των μουσικών, ο οποίοι επιλέγουν να παίξουν για εμάς ένα αγαπημένο τους κομμάτι.

Άκου μια ιστορία
Μετά από ένα τεράστιο και συναρπαστικό ταξίδι στις βιβλιοθήκες όλου του κόσμου, η Χρύσα και ο Γιώργος επέστρεψαν, με τις βαλίτσες τους γεμάτες παραμύθια και μας διηγούνται μερικά απότα αγαπημένα τους.
Αφήγηση: Χρύσα Κατσαντώνη
Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Ευαγγέλου

Ο κύριος Καρό & λοιπές ιστορίες
Μετά από ένα τεράστιο και συναρπαστικό ταξίδι στις βιβλιοθήκες όλου του κόσμου, η Χρύσα και ο Γιώργος επέστρεψαν, με τις βαλίτσες τους γεμάτες παραμύθια και μας διηγούνται μερικά απότα αγαπημένα τους.
Αφήγηση: Χρύσα Κατσαντώνη
Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Ευαγγέλου

Η Φρίντα κοιτάζει τα αστέρια
Μια εκπομπή για το διάστημα και την επιστήμη.Σημαντικές και ασήμαντες πληροφορίες για τους πλανήτες, τον καιρό στο διάστημα, τα νέα των αστροναυτών ανάμεσα σε disco τραγούδιακαι χορευτική διάθεση.
Του Δημήτρη Μπασλάμ | Επιστημονική επιμέλεια: Δρ. Γεώργιος Νικολάου, Ερευνητής στο Εργαστήριο Διαστημικής Επιστήμης Mullard του University College London

Βόλτα με την Κίκα
Με πυξίδα την αγάπη μας για νέους τόπους ταξιδεύουμε με το μικρόφωνο της Κίκας σε άγνωστους προορισμούς. Άλλες φορές εξωτικούς, άλλες μυστήριους.Μια δεκάλεπτη ταξιδιωτική εκπομπή για παιδιά και για όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά.
Της Καλλιόπης Τακάκη

Bobos Music Trivia
Η νέα ενημερωτική σειρά του Bobos Family Radio.Μικρές και μεγάλες, “ασήμαντες” αλλά άκρως ενδιαφέρουσες μουσικές πληροφορίες.
Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Πολίτης
Αφήγηση:Τζένη Μελά
 

 

Μουσικές θεματικές

All Day Music: Όλη μέρα χαρούμενη, ποιοτική μουσική για μικρούς και μεγάλους, από την παραδοσιακή ελληνική μέχρι την ξένη δισκογραφία.

Parent Chill Out Zone: Αργά το βραδύ έως νωρίς τα ξημερώματα χαλαρωτικές μουσικές με μινιμαλιστικές πινελιές και τζαζ αυτοσχεδιασμούς για τους γονείς.

Bday Party Mixtapes: Η καλύτερη μουσική για τα παιδικά σας πάρτι είναι εδώ! Κάθε Σαββατοκύριακο και ένα νέο mixtape.

DJ Landers: Μουσικές επιλογές από τον DJLanders (Ηλία Θεοδωρόπουλο), λάτρη της καλής μουσικής και συλλέκτη δίσκων βινυλίου, ο οποίος σε κάθε του session μας ταξιδεύει σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής ή μία μουσική περίοδο, επιλέγοντας τραγούδια που την έχουν σημαδέψει.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ και Συντονιστείτε εδώ !
 

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.