2 βιβλία για πολύ μικρά παιδιά από τις εκδόσεις Ίκαρος

2 βιβλία για πολύ μικρά παιδιά από τις εκδόσεις Ίκαρος

Είναι πολύ ξεχωριστές οι σειρές βιβλίων για μικρά παιδιά ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι θα αποτελέσουν τα πρώτα αναγνώσματα των παιδιών σε αυτή την τόσο μικρή ηλικία! Πόσες φορές μπορεί άραγε να ανοιγοκλείσει ένα παιδί 2 ετών ένα βιβλίο; Πόσες να το λερώσει, να το δαγκώσει, να το ζωγραφίσει, να το διαβάσει, να το πετάξει στο καλάθι με τα παιχνίδια και να ζητήσει από τους γονείς του να το βρουν; Πολλές! Και ακριβώς επειδή θα είναι πολλές οι φορές για κάθε ένα από τα παραπάνω, τα ίχνη από αυτή την ασταμάτηση συνάντηση του παιδιού με το βιβλίο θα έχουν αφήσει μόνιμα σημάδια στις σελίδες, και μόνο χαμόγελα μπορούν να προκαλέσουν σημάδια σαν αυτά.

Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να πάρει στα χέρια του ένα βιβλίο το παιδί, πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε στα βιβλία της Ingela P. Arrhenius με τα τόσα χρώματα και τις σκληρές σελίδες. Απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας (1-3 ετών) και περιέχουν υφασμάτινα μέρη αλλά και καθρέφτη (και ξέρουμε όλοι πολύ καλά πόσο γοητεύει τα παιδιά ένας καθρέφτης!).

Ευκαιρία λοιπόν να αναζητήσετε μαζί τον κύριο Σκύλο και την κυρία Ζέβρα.

Κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ίκαρος και μπορείτε να τα αναζητήσετε εδώ κι εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.