Υποστηρίξτε τους ανεξάρτητους επαγγελματίες στο χώρο του θεάματος

Υποστηρίξτε τους ανεξάρτητους επαγγελματίες στο χώρο του θεάματος

Αυτοί οι άνθρωποι είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στον χώρο του θεάματος, που δεν συμπεριλαμβάνονται στα μέτρα στήριξης λόγω του κορονοϊού.

Ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την άρση των μέτρων, όπου δεν προβλέπεται, προς το παρόν τουλάχιστον, η πραγματοποίηση καμίας πολιτιστικής εκδήλωσης επ’ αόριστον, οι εργαζόμενοι αυτοί βρίσκονται σε αδιέξοδο και απειλούνται με αφανισμό.

Αυτό είναι ένα βίντεο διαμαρτυρίας με σκοπό να ευαισθητοποιήσει την κυβέρνηση αλλά και όλους τους συμπολίτες μας, ώστε να αντιληφθούν το θέμα στις πραγματικές του διαστάσεις και να τεθεί ένα πλαίσιο που θα συμπεριλαμβάνει τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος και θα επιτρέψει στους ανθρώπους που εργάζονται στο χώρο του θεάματος, να έχουν τα αυτονόητα. Δικαίωμα στην ασφάλεια, την υγεία, τη συνταξιοδότηση, ακόμα και στα επιδόματα εκτάκτου ανάγκης, όταν αυτό επιβάλουν οι καταστάσεις. Αυτά δηλαδή που πρέπει να δικαιούνται όλοι οι εργαζόμενοι σε οποιονδήποτε χώρο.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.