Βιβλία στο σπίτι από το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης

Βιβλία στο σπίτι από το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης

“Τώρα τα βιβλία μας έρχονται στο σπίτι σας”

Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης εγκαινιάζει την Ψηφιακή Βιβλιοθήκη του με το διήγημα του Παν. Μουλλά «Το πιάνο». Στόχος της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης είναι να κάνει προσιτά στο ευρύ κοινό έργα που κυκλοφόρησαν εκτός εμπορίου, αλλά και να συγκεντρώσει δημοσιευμένα και αδημοσίευτα κείμενα που αφορούν τους τίτλους της εκδοτικής παραγωγής του ΜΙΕΤ.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι αναρτήσεις που αναπαράγουν ηλεκτρονικά μεμονωμένες εκδόσεις εκτός εμπορίου, οι οποίες έγιναν είτε ως ευχετήριες εκδόσεις είτε για να τιμήσουν σημαντικούς εκπροσώπους των νεοελληνικών γραμμάτων. Πρόκειται συχνά για σπάνια και δυσεύρετα κείμενα, κατά κανόνα ανέκδοτα όσο ζούσαν οι συγγραφείς τους, πολλά από τα οποία απόκεινται στα αρχεία του ΜΙΕΤ.

Η θεματική της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης θα εμπλουτίζεται σταδιακά και με μια δεύτερη κατηγορία αναρτήσεων: κείμενα που βοηθούν το αναγνωστικό κοινό να ανακαλύψει σημαντικά έργα και να τα προσεγγίσει καλύτερα. Στην ενότητα αυτή, αφιερωμένη κάθε φορά σε ένα βιβλίο ή στον / στην συγγραφέα του, συγκεντρώνονται δημοσιευμένες και αδημοσίευτες παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, βιβλιοκριτικές, καθώς και εκτενή αποσπάσματα από το εκάστοτε έργο.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΒΙΒΛΙΩΝ

✓ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ για αγορές άνω των 30€

✓ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ για αγορές άνω των 30€

✓ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ σε όλη την Ελλάδα

Περισσότερα

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.