ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Κυκλοφορεί η ηχογράφηση της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο για τα 50 χρόνια του στο τραγούδι

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Κυκλοφορεί η ηχογράφηση της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο για τα 50 χρόνια του στο τραγούδι

Ήταν μια ανεπανάληπτη συναυλία που θα μείνει για πάντα στη μνήμη των χιλιάδων θεατών που γέμισαν ασφυκτικά το Στάδιο.  

Η ιστορική συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για τα 50 χρόνια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη δισκογραφία, ξεπέρασε κάθε φαντασία, συνοψίζοντας τις πιο σημαντικές στιγμές της πορείας του εμβληματικού καλλιτέχνη. 

Μια συναυλία που ηχογραφήθηκε και αποτυπώθηκε σε έκδοση διπλού βινυλίου, διπλού cd και σύντομα σε dvd και είναι διαθέσιμη για online  αγορά από την Rain Music, τη δισκογραφική εταιρεία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου: https://rainmusic.gr/eshop/diskopoleio/lp-kallimarmaro-live 

Ο παλμός του κόσμου, αυτή η μεγάλη χορωδία των φίλων του Βασίλη, τον συνοδεύει σε τραγούδια που έχουν γίνει κτήμα όλων μας, τραγούδια που προέρχονται από την μοναδική του πορεία στο τραγούδι που κρατά πάνω από μισό αιώνα. Μια σπουδαία στιγμή που αξίζει να μείνει ζωντανή για πάντα. 
 
Δείτε το video:

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.