τΖΕΝεράλε Acting Studio Πρόγραμμα Σπουδών 2022 – 2023 | Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

τΖΕΝεράλε Acting Studio Πρόγραμμα Σπουδών 2022 – 2023 | Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Το τΖΕΝεράλε Acting Studio by Μιχάλης Συριόπουλος μάς υποδέχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, παρουσιάζοντάς μας ένα πλούσιο πρόγραμμα σπουδών για όσους αγαπούν την τέχνη της υποκριτικής, της μουσικής και του χορού.

Ύστερα από την πρώτη επιτυχημένη ακαδημαϊκή χρονιά λειτουργίας του, το τΖΕΝεράλε Acting Studio ανανεώθηκε και επιστρέφει με ένα προσεκτικά δομημένο πρόγραμμα σπουδών.

Το τΖΕΝεράλε Acting Studio ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2021 από τον βραβευμένο ηθοποιό Μιχάλη Συριόπουλο (βραβείο Δημήτρης Χόρν 2019) και εδρεύει στη συμβολή των οδών Λένορμαν 2 και Κεραμέων 1, στην πλατεία Μεταξουργείου. Ένας φρέσκος χώρος, γεμάτος άνεση και σεβασμό που απευθύνεται σε ερασιτέχνες, απόφοιτους δραματικών σχολών και σε όσους αγαπούν τις τέχνες του θεάτρου. 

 

Πρόγραμμα Σπουδών 2022 – 2023

Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές καλούνται να επιλέξουν το τμήμα τους ή το συνδυασμό τμημάτων μέσα από ένα εύρος ειδών, τα οποία θα ανεβάσουν παραστάσεις σε κεντρικά θέατρα της Αθήνας.

Η Αννέτα Κορτσαρίδου, η Κωνσταντίνα Λάλλου, ο Πάνος Λουκαΐδης, ο Γιάννης Οικονόμου, η Μαριάννα Παπαθανασίου, ο Μιχάλης Συριόπουλος και η Δήμητρα Τζιάννη είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν στα τμήματα: «Ρεαλισμός – Νατουραλισμός», «Τραγωδία - Βάκχες», «Κωμωδία», «Σκληρός Ρεαλισμός – Sex, Drugs & Rock N’ Roll», «Θέατρο Ντοκουμέντο», «Σκηνές», «Πρωινή πρόβα», «Αυτοσχεδιασμός - Shakespeare», «Online», «Χορωδία», «Σύγχρονο – Κίνηση – Αυτοσχεδιασμός» και «Εφηβική Σκηνή».

Για αναλυτικές πληροφορίες των τμημάτων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.generale.info

Οι ημερομηνίες και ώρες εγγραφών είναι: Παρασκευή 16/9, 23/9, 30/9, Σάββατο 17/9, 24/9 και Κυριακή 18/9, 25/9 στις 17.00 – 20.00 στο χώρο του τΖΕΝεράλε Acting Studio.

Για πληροφορίες:
τΖΕΝεράλε Acting Studio Λένορμαν 2 και Κεραμέων 1, Μεταξουργείο – 10436
210 52 32 519
www.generale.info
Facebook τΖΕΝεράλε Acting Studio
Instagram generale_acting_studio 

Τα όνειρα κάνουν πρεμιέρα στο τΖΕΝεράλε Acting Studio!

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.