τΖΕΝεράλε Acting Studio | «μικρή δραματική»

τΖΕΝεράλε Acting Studio | «μικρή δραματική»

Το τΖΕΝεράλε Acting Studio είναι ένας φιλόξενος χώρος τέχνης στο Μεταξουργείο, με την υπογραφή του ηθοποιού Μιχάλη Συριόπουλου, που έχει τιμηθεί με το βραβείο «Δημήτρης Χορν» το  2019.

Ο χώρος φιλοξενεί μαθήματα υποκριτικής για αρχάριους, για λάτρεις του θεάτρου, για ανθρώπους που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με την υποκριτική τέχνη μέσα από μαθήματα, σεμινάρια και ποικίλες δραστηριότητες. Απευθύνεται ακόμα σε επαγγελματίες ηθοποιούς μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια, αλλά και σε μικρούς μας φίλους - και τους γονείς τους - μέσα από το θεατρικό παιχνίδι σε συνδυασμό με τη δραματοθεραπεία.

Παράλληλα, ξεκινάει από αυτή τη σεζόν η «μικρή δραματική», ένα πλήρες σε κατάρτιση πρόγραμμα-προσομοίωση δραματικής σχολής, για μη επιτυχόντες σχολών ή ατόμων που δεν έχουν ασχοληθεί ξανά και θέλουν να κάνουν μια ολοκληρωμένη και επαγγελματική προετοιμασία για τις μελλοντικές εισαγωγικές εξετάσεις τους για δραματική σχολή.

Υποκριτική, χορός, τραγούδι, σεμινάρια με εξαιρετικούς καλεσμένους, και online μαθήματα σας περιμένουν στην πιο ζεστή γωνιά του Μεταξουργείου.

Και θυμήσου: Μια αποτυχία δεν μπορεί να σου στερήσει το όνειρο!
 
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤO τΖΕΝεράλε ACTING STUDIO!

 

τΖΕΝεράλε | μικρή δραματική
Έναρξη 1 Νοεμβρίου.
Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 11.00-14.00

Το τμήμα αποτελεί μια προσομοίωση δραματικής σχολής για μη επιτυχόντες υποψήφιους δραματικών σχολών και σε άτομα που επιθυμούν να σπουδάσουν υποκριτική. Οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν, σε ένα ετήσιο workshop, πάνω στην υποκριτική, το χορό και το τραγούδι.

Η μικρή δραματική, θα προσφέρει στους σπουδαστές της μια πλήρη εκπαιδευτική κατάρτιση προετοιμασίας για τη μέλλουσα εισαγωγή τους σε δραματικές σχολές. Περιλαμβάνεται η δυνατότητα προετοιμασίας μονολόγων (κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου), τραγουδιού, ποιήματος, αυτοσχεδιασμών και θεωρητικών γνώσεων γύρω από τη θεατρική τέχνη. 

Καθηγητές Υποκριτικής

  • Μιχάλης Συριόπουλος, Πάνος Λουκαΐδης (5 ώρες/εβδομάδα)

Καθηγήτρια μουσικής

  • Μαριάννα Παπαθανασίου (2 ώρες/εβδομάδα)

Καθηγήτρια χορού – κίνησης

Έλσα Σίσκου (2 ώρες/εβδομάδα)

Πληροφορίες - Εγγραφές
τΖΕΝεράλε Acting Studio
by Μιχάλης Συριόπουλος


Λένορμαν 2 και Κεραμέων 1, Μεταξουργείο
Τηλ.: +30 2105232519
Website: www.generale.info
E-mail: [email protected]

Ακολουθήστε στα social media:
Facebook: τΖΕΝεράλε Acting Studio
Instagram: @generale _acting_studio

Φωτογραφίες: @anastasia.giannaki

Ρούχα: @void.mode

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.