τΖΕΝεράλε Acting Studio Junior για παιδιά!

τΖΕΝεράλε Acting Studio Junior για παιδιά!

«Ξεκινάμε και σας καλούμε να:
παίξουμε με ένα παραμύθι από μια χώρα του πλανήτη που κανείς δεν έχει πάει.
Σας καλούμε να:
πάμε ως την χώρα αυτή μαζί κι ως το επόμενο πρωί πιο σοφοί να έχουμε γίνει».

Ο Μιχάλης Συριόπουλος μας καλωσορίζει στην τΖΕΝεράλε junior που ανοίγει αυλαία το Ιούνιο. Οι συναντήσεις του παιδικού τμήματος της τΖΕΝεράλε Acting Studio θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο 13:30 -15:00. Η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση έχει προγραμματιστεί για το πρώτο Σάββατο Ιουνίου, 05/06/21. 

Το διδακτικό προσωπικό της  τΖΕΝεράλε junior

Ελένη Βλάχου (θεατρολόγο, σκηνοθέτη και ηθοποιό) και Ειρήνη Μπούνταλη (ηθοποιό) οι οποίες ψάχνουν παιδιά με φαντασία και αγάπη για το θέατρο για να πραγματοποιήσουν το πιο μαγικό διαδικτυακό ταξίδι της ζωής τους, διδάσκοντας στους μικρούς μας φίλους την φιλαναγνωσία, τη γιόγκα για παιδιά και το θεατρικό παιχνίδι, και την σύμβουλο ψυχικής υγείας και δραματοθεραπεύτρια Μάρη Τάνια, ιδιοκτήτρια του κέντρου ψυχικής υγείας «Ψυχοσκόπιο» η οποία απευθύνεται στους γονείς των παιδιών που συμμετέχουν στο παιδικό εργαστήριο της τΖΕΝεράλε Junior.

H συμμετοχή κοστίζει 45 Ε/ το μήνα για κάθε παιδί

Υπάρχει έκπτωση 30% στο δεύτερο παιδί και 40% στο τρίτο παιδί της οικογένειας και σε περίπτωση τέταρτου ή περισσότερων παιδιών της ίδιας οικογένειας η συμμετοχή τους είναι δωρεάν. 

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στην κοινωνία από την πανδημία του Κορονοϊού Covid-19, η τΖΕΝεράλε Acting Studio διαμορφώνει τις συναντήσεις μέσω της πλατφόρμας ZOOM, με την προοπτική να ακολουθήσουν και να προγραμματίζονται τα μαθήματα απο κοντά.​

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε μαζί μας

τΖΕΝεράλε Acting Studio 
Μιχάλης Συριόπουλος/Michael Syriopoulos 
Actor/Director

Λένορμαν 2 και Κεραμέων 1, Μεταξουργείο.
Τηλ./Tel: +30 2105232519
Email: [email protected]

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.