Τρέξε στον επόμενο Μαραθώνιο με τη Διεθνή Αμνηστία!

Τρέξε στον επόμενο Μαραθώνιο με τη Διεθνή Αμνηστία!

Στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2019 η ομάδα της Διεθνούς Αμνηστίας κατεβαίνει στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας! Για 5η συνεχόμενη χρονιά, θα μπορέσεις να συμμετάσχεις στο σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός, στο πλευρό της μεγαλύτερης οργάνωσης ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον κόσμο.

Σύνθημά: #Run4Education

Δήλωσε συμμετοχή για να τρέξεις μαζί με τη Διεθνή Αμνηστία και υπερασπίσου το δικαίωμα στην εκπαίδευση. Η μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού, με τα χρώματα της Διεθνούς Αμνηστίας, φέρνει ένα ηχηρό μήνυμα για την αξία της υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και προωθεί την διεκδίκηση ενός κόσμου με κοινωνική δικαιοσύνη για όλους και όλες.

Έλα μαζί με τους φίλους και τις φίλες σου, την οικογένειά σου ή τους συναδέλφους σου, φόρεσε το T-shirt με τα χρώματά μας, και αγωνίσου συμβάλλοντας στην οικονομική στήριξη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος της Διεθνούς Αμνηστίας, ώστε οι μαθητές και οι μαθήτριες να έχουν την ευκαιρία να μάθουν ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι θεμελιώδη για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

15 ευρώ από την κάθε συμμετοχή θα διατεθούν για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Διεθνούς Αμνηστίας.

Φέτος, προκειμένου να ικανοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δρομείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διοργάνωση, η διεξαγωγή του Αγώνα 10χλμ. θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ ο Αγώνας των 5χλμ. και 42 χλμ. θα γίνεται μόνο το πρωί της Κυριακής.

Παρακάτω μπορείς να δεις το κόστος εγγραφής ανάλογα με τη διαδρομή και το επίπεδο συμμετοχής: 
5χλμ.: Βασικό 32€ - Ενισχυμένο 47€ - Πλήρες 95€ 
10χλμ.: Βασικό 38€ - Ενισχυμένο 53€ - Πλήρες 100€ 
Μαραθώνιος 42χλμ.: Βασικό 45€ - Ενισχυμένο 60€ - Πλήρες 115€

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για την εγγραφή σου και να συμπληρώσεις online την αίτηση συμμετοχής σου εδώ.

Για ομαδική εγγραφή μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία: 210 3600 628 και join@amnesty.org.gr.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.